Zenészek, együttesek tagjai hűtlene (bbe) k?
Szerintem inkább amiatt van ilyen benyomása az embernek, hogy sokan közülük híresek, és minden lépésüket megírja az újság, így az esetleges félrelépésüket is. De még az ő esetükben is valószínűnek tartom, hogy a valóság nem ilyen rossz, csak az újságok szeretnek mindent felfújni.
Azt is valószínűnek tartom, hogy az ismert, vagy helyi körben ismert emberek több lehetőséget kapnak a félrelépésre, tehát többen vágyakoznak rájuk. A nagyobb kísértés magával vonhatja, hogy többször is engednek.
De szerintem önmagában az, hogy valaki zenéből él, pl. az a munkája, hogy egy étteremben esténként zenével szórakoztatja a vendégeket, még nem hajlamosít a hűtlenségre.
Férjem dobos. Bár már nem járnak fellépni, de ha járnának is mindegy lenne. Alapból nem nőfaló típus, de elmondása szerint mikor minden hétvégén felléptek akkor is max. csak a gitárosukat zsongták körül. Amúgy a gitárosuk is egy tündéri ember, nem használta ki a helyzetet. Mára már mindegyikük tisztességes, hűséges családos ember.
Én is azt gondolom, hogy ha ilyen történik, az megtörténik nem zenész családban is. Alapból arról van szó, hogy a híres emberekről folyton cikkeznek, és nyilván aki már elér egy ilyen szintet, az több mindent megenged magának. No meg jellemfüggő, kire hogyan hat a siker. A siker sok mindenkit megváltoztat, de nem csak a zenészeket. Inkább úgy tedd fel a kérdést, hogy a híres emberek hűtlenebbek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!