Erőszakos "apóst" hogy lehet leállítani sértődés nélkül?
Szerintem elég gáz, hogy ő eldöntötte hogy ti nem tudtok jól főzni, és majd ő megmutatja.
Valószínűleg nem fog menni sértődés nélkül. De amúgy itt ő az, aki a másik kifejezett kérése ellenére ráerőltet valamit, ezzel kb degradálva őket. Attól hogy a segítő szerepében tetszeleg valaki, attól még igenis bunkó meg tolakodó.
Nem vinném el, és kész.
Ha megsértődik, az pedig nem az én bajom.
2. gluténérzékenyként meg pláne nem viszek el random kaját, mert úgysem eszem meg, hiszen nem tiszta.
Anyósom is ilyen volt .
Amíg nem született meg a babának mind hordta a kaját már zavaró volt, pedig volt időm bőven és főztem is.
Mióta megvan a kicsi, alig van időm főzni , és tudna enni már 1eves és jól esne ha hozna a picinek, tudja is ezt, de most nem teszi, azt mondja hogy ő megoldotta oldjam meg én is .
Egyébként sosem kértem csak megjegyeztem hogy annak örülök legjobban , jobban mint a ruháknak mert az van bőven.
De fölösleges, úgyis hozza a ruhákat, kaját persze nem.
Itt egy a lényeg:
Hogy beleszolhasson és úgy legyen ahogy akarja , nem az a lényeg hogy te mit szeretnél, hanem Ö érvényesüljön.
Ilyen irányítgatós típusok az ilyenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!