Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Titeket zavarna, ha a pàrotok...

Titeket zavarna, ha a pàrotok majd fél év utàn sem mutatna be az apjànak?

Figyelt kérdés

30as pàr vagyunk külföldön. Én vàlòfélben vagyok(nem miatta), vannak gyerekeim is.

A szülei elvàltak de mindkettővel tartja a kapcsolatot Messengeren rendszeresen. Én anyumnak hamar bemutattam, ő kb 3 hònap utàn.

De ha az apukàjàròl van szò,nem mer.

Azt mondja nagyon szeret, nagyon szeret velünk lenni, szereti a gyerekeimet is. Mindig mondja hogy én az apjànak elvàlt gyerekes anyaként sosem leszek megfelelő, okoskodni fog, de hogy őt ez nem érdekli, mert ő szeret.

Aztàn most kb 1 hete magàtòl mondta,hogy hétvégén ha beszél az apjàval, bemutat neki.

Eljött az idő, hívta az apja, felvette, leült mellém az asztalhoz de végül még csak szòba sem kerültünk, rólunk semmit nem mesélt neki, pedig voltunk kiruccanni is,és még csak meg sem pròbàlt bemutatni neki.

Én ott ültem csendben mellette, vártam vagy 15-20 percig, hogy ha ùgy érzi, akkor mosollyal fogadom és bemutatkozom, megigazgattam magam, erre elköszönt és lerakta.

Nagyon csalódott vagyok, mert olyan érzés volt,mintha 32 évesen még mindig egy kisgyerek ülne mellettem aki tart az apja szavaitòl, reakciòitòl. Holott nekem azt mondta, tesz rà...

Egyszerűen csalódott vagyok, mert ùgy érzem, hogy egy számára fontos ember előtt engem/minket szégyell. Pròbàltam ràvezetni, hogy ez nekem milyen rosszul esett,mert én anyum,testvéreim, barátaim előtt büszkén vállalom magunkat. És ùgy érzem, hogy egyáltalán nem férfiasan viselkedik, ha az apjàval valò kommunikációról van szò.

Hogyan tegyem ezt szòvà ùgy, hogy komolyan vegye, de ne sértsem meg?!

Szerintetek felfùjom a dolgot?

34N

2022. márc. 16. 21:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Nem fújod fel. Én nem alapoznám a jövőmet egy ilyen emberre, főleg hogy gyerekek is vannak a képben. Nagyon megválogatnám hogy kit engedek az életükbe, és egy ilyen tutyimutyi nagyra nőtt gyereket aki fel sem mer vállalni, tutira nem.
2022. márc. 16. 21:05
 2/18 anonim ***** válasza:
86%
Tényleg fél az apjától, és ezen te nem fogsz tudni változtatni. Talán tudja, hogy az apja nem kedves lenne veled, hanem durván elküldene az anyádba. És ő csak az engedelmes gyerek szerepét ismeri, nem tudna megvédeni téged vele szemben. És akkor te otthagynád. Ezt az eseményt próbálja kitolni abba a távolságba, amikor már nem lesz olyan szerelmes beléd, és kibírja, ha elhagyod a gyávasága miatt. Egy nem bátor ember nem fog hőssé válni, akármennyire szeretnéd.
2022. márc. 16. 21:06
 3/18 anonim ***** válasza:
69%

"Nagyon csalódott vagyok, mert olyan érzés volt,mintha 32 évesen még mindig egy kisgyerek ülne mellettem aki tart az apja szavaitòl, reakciòitòl. Holott nekem azt mondta, tesz rà..."

Megválaszoltál minden kérdést. Ha felnőtt, szülőjéről levált férfi lenne és szégyellne az sokkal kisebb probléma lenne, mint a valóság. Világíts rá erre, hogy ez lehet-e a probléma nála, s ha igen akkor talán elkezd rajta dolgozni. Még jól is jár, mert férfi lesz belőle.

2022. márc. 16. 21:08
 4/18 anonim ***** válasza:
13%

Nem foglalkoznék vele. Ha összejárnának, akkor fura lenne. De ök is csak virtuálisan beszélnek.

Minél inkább erőlteted, annál kevésbé akarja. Nem szégyell, csak idegesíti, hogy piszkálod ezzel.

2022. márc. 16. 21:08
 5/18 anonim ***** válasza:
26%
Én őszintén inkább örülnék ennek :d bár én férfi vagyok...nem is találkoztam olyan nővel aki nagyon szeretne megismerkedni a szüleimmel, nálam olyan gondok voltak ami hasonló, hogy ő soha nem akart magához vinni (pedig ismertem a szüleit) és mindig nálunk voltunk, holott untam már ezt...na ez zavart.
2022. márc. 16. 21:09
 6/18 anonim ***** válasza:
76%

En spec hatarozottan orulnek neki ha nem kellene anyossal apossal foglalkozni.

Szoval engem nem zavarna a azitu 🙂

2022. márc. 16. 21:20
 7/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem zavarna. Nem mindenki álomszülő, ha meg akarna védeni egy ilyen embertől, nekem az inkább hatalmas pozitívum lenne.
2022. márc. 16. 21:52
 8/18 anonim ***** válasza:
95%

Ha okoskodni fog az apja, hadd okoskodjon. Ha annyira szeret a párod, akkor igenis vállaljon fel, álljon ki érted. Most "csak" ez, később még mi lesz, hogyan számíts rá?

Eszedbe ne jusson finomkodni, mert azért nem történik semmi. Jó hogy nem még te kérsz majd bocsánatot, itt kérdezgetsz idegeneket, ahelyett hogy azonnal a képébe mondtad volna a tutit...

Bizony én kérdőre vonnám, és ultimátumot adnék neki, vagy bemutat az apjának, vagy eddig tartott a közös út.

2022. márc. 16. 21:53
 9/18 anonim ***** válasza:
39%
Nem fújod fel egyáltalán, de az, hogy próbálod rávezetni nem lesz elég. Mondd meg neki, hogy szerinted már tart ott a kapcsolatotok hogy megléphetnétek ezt. Ha az apa rosszul reagál azzal sem kell foglalkozni, ez a ti kapcsolatotok, nem az övé.
2022. márc. 16. 21:57
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Ha ilyen az apja hát iylen, nem kell vele foglalkozni amennyire lehet.
2022. márc. 16. 22:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!