Kérlek adjatok tanácsot, hogyan hozhatnám anyósom értésére röviden, finoman, sértődésmentesen, hogy nem túl szofisztikált minden telefonbeszélgetésünk alkalmával feltennie a kérdést, hogy "Mi újat tud?" a kisfiam, amiket aztán be is kell neki mutatni
A kerdesed és ez a kommented igencsak ellentmond egymásnak. Ha nem látogatja a gyereket, ugyan hogy mutatnad be neki, hogy mit tud telefonon?
Amúgy meg nem veszed fel, ha hív, majd a férjed vissza hívja. Nem agysebeszet ez
"Amúgy meg nem veszed fel, ha hív, majd a férjed vissza hívja."
Ez egy hasznos válasz. Értem, hogy bonyolult neked.
Inkább hiszek a kommunikációban, mint abban, hogy sose vegyem fel neki a telefont és ne beszéljek vele.
Értem, hogy ez neked bonyolult és inkább dugod a fejed a homokba. Tényleg egyszerűbb, és nagyon gerinces magatartás is.
Drága kérdező. Engem nem zavart soha, ha a gyerek nagyanyja érdeklődött az unokája felől. Sőt, kapaszkodj meg, örültem neki, de ugye vannak az értelmes emberek és a nem ertelmesek...
Anyuka, nagyon zavar, hogy minden alkalommal megkerdezi mi ujat tud Janika. Tessék abbahagyni.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!