Hogyan mondjam meg az anyósnak sértődés nélkül, hogy fejezze be a tesó témát?
Ahogy magamat ismerem, mondanám a férjemnek, hogy márpedig mondja meg neki hogy fejezze be (ha kell többször is), és ne jöjjön nekem azzal, hogy nem akarja megsérteni. Mert hamarosan belőlem fog kitörni a dolog, és ha én mondom, az lesz csak igazán sértő, márpedig mondani fogom, mert nem bírom idegekkel, jobb ha megelőz.
Aztán ha nem előz meg, mondanám is. Mikor régóta pofátlanul húzzák az idegeimet, kegyetlen tudok lenni.
"- Megbeszéltük már ezt ezerszer, vagy nem? - De... - Nem azt kérdeztem, hogy mi de, hanem hogy megbeszéltük-e már, igen vagy nem. - Az nem úgy van... - De úgy van, lesz szíves beletörődni. És mit mondtunk, lesz-e másik gyerekünk? Mit mondtunk?"
Férjed nélkül ne menj unokázni mamihoz.
Vagy: amikor mondja a hülyeségeit, xard le, hogy megsértődik. Sértődjön! Ezek szerint, ha nagyon megsértődik, akkor sem fog a fiához menni, mert fentebb írtad, elküldené a francba. Csak magában tudna forrongani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!