Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogyan mondjam meg az anyósnak...

Hogyan mondjam meg az anyósnak sértődés nélkül, hogy fejezze be a tesó témát?

Figyelt kérdés
Kb 2 hetente találkozunk vele és állandóan felhozza, hogy mikor lesz már második gyerekünk, már a kisfiamnak is mondogatja. Nem akarunk többet és kész, miért nem veszi észre magát? Másik 2 gyerekének már 3-3 gyereke van, de nekünk elég egy és kész. Sőt már sógornőm is ràkezdte múltkor. Kedvem sincs már találkozni velük. Nekik nem olyan volt gyerekük, hogy 3 évig egy éjszakát sem aludt végig, terhességem is nagyon rossz volt.

#Anyós, gyerek,
2022. márc. 12. 21:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy magamat ismerem, mondanám a férjemnek, hogy márpedig mondja meg neki hogy fejezze be (ha kell többször is), és ne jöjjön nekem azzal, hogy nem akarja megsérteni. Mert hamarosan belőlem fog kitörni a dolog, és ha én mondom, az lesz csak igazán sértő, márpedig mondani fogom, mert nem bírom idegekkel, jobb ha megelőz.

Aztán ha nem előz meg, mondanám is. Mikor régóta pofátlanul húzzák az idegeimet, kegyetlen tudok lenni.

"- Megbeszéltük már ezt ezerszer, vagy nem? - De... - Nem azt kérdeztem, hogy mi de, hanem hogy megbeszéltük-e már, igen vagy nem. - Az nem úgy van... - De úgy van, lesz szíves beletörődni. És mit mondtunk, lesz-e másik gyerekünk? Mit mondtunk?"

2022. márc. 13. 07:45
 22/33 A kérdező kommentje:
Mindig akkor mondja mikor a fia nincs ott, mert tudja, hogy ő elküldené a francba
2022. márc. 13. 07:49
 23/33 anonim ***** válasza:
96%
Hát akkor tudja meg rólad is.
2022. márc. 13. 07:52
 24/33 anonim ***** válasza:
91%

Férjed nélkül ne menj unokázni mamihoz.

Vagy: amikor mondja a hülyeségeit, xard le, hogy megsértődik. Sértődjön! Ezek szerint, ha nagyon megsértődik, akkor sem fog a fiához menni, mert fentebb írtad, elküldené a francba. Csak magában tudna forrongani.

2022. márc. 13. 07:53
 25/33 anonim ***** válasza:
94%
Miért akarsz mindenáron találkozni vele? Ignoráld, és tudasd vele, hogy amíg nem száll le a témáról, addig nem vagy hajlandó vele találkozni.
2022. márc. 13. 08:36
 26/33 anonim ***** válasza:
100%
22# akkor tudod a megoldást, nem? Te miért nem küldöd el a francba??? Ha ennyire nyámnyila vagy, akkor hallgasd. De ez nem az anyós hibája. Te nem tudod őt kezelni.
2022. márc. 13. 09:05
 27/33 anonim ***** válasza:
100%
"Én szerettem volna, de a Józsinak nem lehet több, mert terméketlen lett. De ha ennyire erőlteti Bözsi néni, majd aláfekszem a szomszédnak, hogy megnyugodjon!"
2022. márc. 13. 10:27
 28/33 anonim ***** válasza:
73%
Mondd neki, hogy a férjed tesóinak is lehet még. Anyósod is tipikusan az a nő lehet, aki szerint gyerek nélkül nincs értelme az életnek. Hogy ő 3 gyereket szült az oké, de miért kell erre Téged is rábeszélnie. Sok nagycsaládosnak azért lesz sok gyereke, hogy rajtuk élje ki a parancsolgatási vágyát. Ő most abban is parancsolni szeretne, hány gyereked legyen. Rábeszélne a másodikra, utána a harmadikra is. Ne engedj neki! Anyóspajtásnak semmi köze hozzá, hány gyereketek lesz.
2022. márc. 13. 10:35
 29/33 anonim ***** válasza:
76%
Én komolyan nem értem, hogy felnőtt emberek hogy tudnak ezen agonizálni??? Nem lesz és kész, és ha nem fejezi be a témát, akkor azt az egy unokát sem fogja látni. Ti tényleg ennyire ráértek? Meddig éltek, 1000 évig? Mert akkor talán belefér az ilyesmi!
2022. márc. 13. 18:44
 30/33 anonim ***** válasza:
100%
Akkor küldd el te a francba, mondjuk?
2022. márc. 14. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!