Hogy lehet egy anya ilyen?
Egyszer sem volt nála? Azért a haverok beugranak néha?
Anyós nagyon önző. Pedig lesz idő, amikor őt kell majd segíteni, arra nem gondol?
Majd ha az exedet zavarja kiáll magáért.
Neked most az a bajod, hogy minek kell az exeddel neked foglalkozni mikor ezt még az anyja se hajlandó megtenni?
Nem, csak anyaként nem értem, hogy viselkedhet így. Természetesen segítek neki, mert így tartom helyesnek. Függetlenül attól, hogy mikor tavaly engem műtöttek, szart a fejemre, ugyanígy akkor is, mikor még együtt éltünk és műtétem volt. És nem, egyszer sem volt nála. Pedig mindig takarít, mikor nála van. Most pedig el sem dugta a képét, mikor segítség kellene. Meg hát az unokáját is látná.
Ex mondta neki állítólag, hogy fáj a keze. Meg hát anyós szájjal nagyon tud szeretni. És igen, 2 éve ránk szorult már mert akkor őt műtötték és mivel a 3 gyerek közül az ex van legközelebb, mi rohangáltunk mindenért. De ez szerintem tök természetes. Viszont ezek után nem is csodálkozom azon hogy az ex egy ilyen önző, egoista barom lett.
"ez szerintem tök természetes" Nem baj, ez abszolút rendben van. De az anyósnak meg nem ez a természetes.
Az ő viselkedése róla szól. De az hogy erre hogyan reagálsz az rólad.
Nem értem, miért anyáskodsz az exed felett. Elváltatok, az elmondásod szerint egy "egoista barom". Ahelyett, hogy örülnél, hogy megszabadultál tőle, te rohansz ápolgatni, meg exanyósodat kritizálod, hogy nem istápolja a felnőtt fiát.
Mindig voltak anyák, akik nem úgy törődtek a gyerekükkel, ahogy az "elvárható" lenne, mindig is lesznek. Mi lenne, ha a saját életeddel foglalkoznál ehelyett?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!