Amikor meglátom apósomat, görcsbe ugrik a gyomrom, fel megy a vérnyomásom, a bicska kinyílik a zsebemben, ha nem az apósom lenne lelőném. Ki érez még így?
A saját apósommal nem érzek így.
A tiedet nem ismerem.
A volt apósom.... Na az megér egy misét, konkrétan rosszul voltam a jelenlététől, míg együtt voltam a fiával, akivel 9 éve(!!!) szétmentünk, én azóta nem láttam a szüleit.
Erre a fülembe jutott, hogy az az élettelen vén fa$z még ennyi idő elteltével is azon lovagol, én mit csináltam ekkor meg akkor. A drága ex-anyóssal együtt persze... Na és kinek mondják vajon... Természetesen a gyerekemnek... Szánalmas egy banda...
Le nem lőném, de anyósomtól felmegy a vérnyomásom. Kibírhatatlan egy nőszemély, és azt hiszi, hogy mindenki szereti. Nyilván megjátszom magam én is, de közben meg utálom, mint a sz.rt. Rengeteg rossz tulajdonsága van, és észre se veszi magát, mert a gyerekei ajnározzák. Úgy alakította az életét, úgy nevelte a gyerekeit, hogy őt mindig sajnálgatni, pátyolgatni kelljen. Mindenről tudni akar, arról is, amihez semmi köze. Párommal csak ő miatta vannak vitáink. Párom mindig mellé áll, és ebbe már én betegszem bele. :(
Szóval átérzem a helyzetedet, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!