Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit csináljak ha anyósom az...

Mit csináljak ha anyósom az esküvőmre hozni akarja az új pasiját?

Figyelt kérdés
Az összes képen rajta lesz, pedig fél évente váltogatja a pasijait. Ezt is csak 4 hónapja ismeri. Most találkoztam vele karácsonykor először és most jelentette be anyósom az "örömhírt" hogy ő is jön.
2021. dec. 25. 16:04
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
89%
Vőlegényednek mi a véleménye? Szerintem ebben a kérdésben ő döntsön. Az ő édesanyja, és ha őt nem zavarja a pasi, akkor ebbe ne szólj bele. Nem lesz rajta minden képen.
2021. dec. 26. 21:14
 22/27 anonim ***** válasza:
100%

No de mikor lesz az esküvő?

Én nem problémázok ezen, de ha úgy van ahogy írod és fél évente cserélgeti, lehet már együtt sem lesznek, mire házasodtok, feltéve, ha tavasszal, nyáron lesz a lagzi, mint a legtöbb.

Ha meg addig még együtt lesznek, akkor talán ez tartós lesz.

Amennyiben meg most lesz hamarosan, akkor na bumm, ott egye meg a fene, ki a vihart zavar, hogy ott van plusz egy fő a képeken.

Ami kettőtökről készül, azokon úgysem lesz rajta, ahogy azokon sem, amik az örömszülőkről készülnek veletek, a csoportképeken meg igazán elfér, nem csinálnék ebből ügyet.

2021. dec. 27. 16:44
 23/27 anonim ***** válasza:
22%

Elkepeszto, hogy az a normális az itteni válaszolók nagy részének, ha anyós döntése előbbrevaló, mint a menyasszonyé.

Állj ki magadért kérdező! Te esküvőd, te döntesz MINDENRŐL. nem pedig anyós.

2021. dec. 27. 21:16
 24/27 anonim ***** válasza:
92%
Nem, nem Ő dönt mindenben.Völegénynek pont ugyan annyi dönteni.
2021. dec. 27. 21:18
 25/27 anonim ***** válasza:
92%

#23: Tehát szerinted az a normális, hogy mindenki vihet kísérőt, egyedül a vőlegény édesanyja nem, és ebbe a vőlegénynek semmi beleszólása nincs? Érdekes hozzáállás, mit ne mondjak.

Ha férfi lennék, és a menyasszonyom ilyen igénnyel állna elő, én még az esküvőt is lefújnám.

2021. dec. 27. 21:36
 26/27 anonim ***** válasza:
48%
Gondolom vőlegény tutyimutyi, bólogat anyucka ötletének.
2021. dec. 27. 21:36
 27/27 anonim ***** válasza:
90%
#26: Miért ne bólogatna? Normális helyeken a meghívás kísérővel együtt szól. És nincs olyan kikötés, hogy csak férjjel, vagy vőlegénnyel lehet menni. Ahogy olyan sincs, hogy mindenki vihet kísérőt, kivéve az anyuka. Nem is értem, miért probléma ez, miért kellene az anyukának egyedül ücsörögnie az asztalnál, vagy azt lesnie, kivel tud elmenni táncolni?
2021. dec. 27. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!