Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Menjunk így anyosekhoz karacso...

Menjunk így anyosekhoz karacsonyozni? Anyosom, illetve sogorom, ket sogornom is durvan megbantottak, ugy erzem teljesen alaptalanul engem es a paromat is. Termeszetesen ok nem ismerik el, hogy nincs igazuk.

Figyelt kérdés

Sogornom honapokon keresztul etetett mindenfele dolgokkal masik sogornomrol es sogoromrol. Most ugy nez ki semmi nem volt igaz ebbol,(bar az is lehet hogy igen)az egesz csalad elott letagadta, hogy miket mondott, nekem azt irta csak kitalacio volt minden.( ferjem testverenek a csaja)Nekem ez baromi kellemetlen szituaciokat okozott,idegeskedest stb.. Most ferjem csaladja szemeben en vagyok a szalka, sogorom sogornom megharagudtak ram, nem koszonnek stb. sot anyosom ma kerdore vont, hogy en az o gyerekeirol hogy, mondhattam bizonyos dolgokat.Nem allt mellem.....A gyerekek imadjak a nagymamat es anyosom is ragaszkodik hogy menjunk at, de igy en tudom hogy iszonyatosan fogom erezni magam....

Az a masik fele, hogy irto kosz van naluk, leulni alig merek, egy pohar vizet nem tudok elfogadni mert retkes a pohar ez nem vicc. Mondtuk jojjenek at, de nem akarnak. A ferjem nelkulem nem akar menni.. hozzateszem csak anyos es apos lenne ott.

2021. dec. 23. 00:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
67%

A dolog ott kezdődik, hogy nekem mondhatna bárki bármit, én a személyes tapasztalataimra hagyatkozom.

Másrészt, ha Julcsi szídja Pircsit, én nem vagyok olyan pics@ szájú, hogy ezt kitálalom.

Saját magadnak okoztad a szart.. Edd is meg.. Kérj bocsánatot amiért ilyen lepcses szájú vagy.

A sógornő jelölt meg saját magáért felel.

2021. dec. 23. 08:38
 12/21 A kérdező kommentje:
Bocsanatot? Bocsanatot kerni nem fogok, mivel en eddig nem is ismertem oket szinte( tavolabb laktunk) tehat en honnan tudjam,hogy igaz e. Masreszt benne van az is, hogy igaz, de ez nem fog sosem kiderulni. Masreszt nekem nem er annyit hogy bocsanatot kerjek, nem fuz hozzajuk erzelmi szal, felolem eletuk vegeig haragudhatnak ha oszinte akarok lenni.
2021. dec. 23. 10:05
 13/21 anonim ***** válasza:
92%

"...mivel en eddig nem is ismertem oket szinte( tavolabb laktunk) tehat en honnan tudjam,hogy igaz e...."

Ezért nem kellett volna elhinni a pletykat

2021. dec. 23. 10:14
 14/21 anonim ***** válasza:
91%

Bocsanatot kerni nem fogok, mivel en eddig nem is ismertem oket szinte( tavolabb laktunk) tehat en honnan tudjam,hogy igaz e.

Fogalmad nem volt, igaz-e, de azért továbbadtad... És még neked áll feljebb???

2021. dec. 23. 11:04
 15/21 A kérdező kommentje:
Kinek adtam tovabb? Anyosomnak? Azt gondoltam ezek olyan fajsulyu dolgok, amirol neki tudni kell.masreszt almomba nem gondolnam, hogy ilyen komoly dolgokkal valaki viccel vagy szorakozik. Raadasul a sajat baratnoje mondta halal komolyan. Ez nem pletyka a pletyka mast jelent.
2021. dec. 23. 19:29
 16/21 anonim ***** válasza:
88%
Nem kötelezö menni szvsz.
2021. dec. 23. 20:01
 17/21 anonim ***** válasza:
80%

anyosom ma kerdore vont, hogy en az o gyerekeirol hogy, mondhattam bizonyos dolgokat

Hát, ebből nagyon nem az jön le, hogy neki beszéltél... Valakitől visszahallotta, amit szétpofáztál.

2021. dec. 23. 20:16
 18/21 A kérdező kommentje:
Akkor nem erted a kerdest, en mondtam neki.
2021. dec. 23. 23:46
 19/21 anonim ***** válasza:
50%
Menj át de előtte mutasd meg az üzeneteket.
2021. dec. 24. 01:55
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Végül mentetek?
2022. ápr. 28. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!