Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Lagzi nélküli esküvő után...

Lagzi nélküli esküvő után járna nászajándék pénz anyóséktól/szülőktől?

Figyelt kérdés
Szerintem és vőlegényem szerint igen. Akkora bunkók nem voltunk,hogy megkérdezzük. Nagyon fáj,hogy nagyon pici mindkettőnk családja és nem igazán tudnánk kit meghívni 2-3 emberen kívül. Lehet csak a polgári szertartás lesz és pár fotó! Volt 1-2 lagzi amire mind hivatalosak voltunk,ott anyósomék és vőlegényem adtak pénzt. Nálunk másabb a helyzet de párom szerint kapunk,úgy fogalmazott,hogy nem kötelesség de szerinte adni fognak mert a másik gyereküknek is adtak. Sose különböztették meg őket. Viszont nálunk nem lesz vacsi,fotókat adunk utána meg bejelentjük hogy megtörtént,nagyjából mint amikor bejelentettük,hogy eljegyzett. Azt mondta nem fognak nem adni,amiért nem tartunk családi gyűlést. (Tudják,hogy tudnánk ha nagyon akarnánk.)

2021. szept. 19. 23:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/76 A kérdező kommentje:
Azta! Nem sok hasonló ostoba válasz jött,ez nagyon alul van. Teljesen alul vagy,föld alatt. Meglepően sikerült bemutatnod: nem vagy kultúrált,egy ősember vagy. Nem tudtad kifejezni emberhez méltóan: nem értek egyet veled kérdező! Ennyi lett volna nem értesz egyet! De gondolom nem új a meglepődésem,hogy lehet valaki ennyire beteg. Te normálisan nem tudsz másokkal beszélni se ha valami nem tetszik,előbb gyújtasz fel?
2021. szept. 22. 14:13
 62/76 A kérdező kommentje:
Ez a tipikus,nem értek egyet inkább ne is lélegezzen,csak aki velem egyetért,mert jobban tudok mindent típus. Aki bárkin átgázol! Véleménye nincs,de lehord ha neki nem tetszik,ahogy megszólal más.
2021. szept. 22. 14:15
 63/76 anonim ***** válasza:
95%
Van véleménye, fentebb olvashattuk. Tulajdonképpen jól össze is foglalta a lényeget.
2021. szept. 22. 14:34
 64/76 A kérdező kommentje:
Tehát ne várjam el,hogy kultúrált véleményt kapok,aminek kritika a neve? Szóval gusztustalan stílust tud csak,ja oké. Mindenki a saját szintjén nyilvánul meg! Én ilyen otrombán nem szoktam beszélni!
2021. szept. 22. 14:38
 65/76 anonim ***** válasza:
95%

A stílusommal nincs semmi probléma, egyetlen trágár szót nem írtam. Azért fáj ennyire, mert egyrészt nem értek veled egyet, másrészt nagyon rossz látnod, hogy valaki leírta rólad a valóságot.

A beteg agyról meg annyit, hogy te képzelődsz mindenfélét. Egy téged - nem "gusztustalan stílusban" - minősítő választ kaptál, erre már olyanokról fantáziálsz, hogy felgyújtanálak meg azt szeretném, hogy ne lélegezz? Uramisten.

Eddig csak egy undorító, pénzéhes sz@rkavarónak tartottalak, de most már azt is látom, hogy komoly gondok vannak a fejedben. Magamat ismételve: tényleg megértem, miért nincs egyetlen barátod sem, és miért kerülnek téged olyan nagy ívben az emberek, hogy az esküvődre se tudnál meghívni senkit.

2021. szept. 22. 21:23
 66/76 A kérdező kommentje:
Igaz sokáig fájt,de igazad van olyan önzőek vagyunk nem érdekel minket a többi huszonéves,rohadék önző urizáló kis bunkók vagyunk,akik magasról tesznek a többiekre! De a kérdés pont arról szól,hogy mi van ha nem akarjuk meghívni őket,nem nem tudjuk.
2021. szept. 22. 22:23
 67/76 A kérdező kommentje:
Ezt magadnak írtad! Te kívánod nekem ezt! Nem én neked! Te beszéltél rólam úgy....
2021. szept. 24. 12:54
 68/76 anonim ***** válasza:
94%
Mit nem értesz azon, amit írt? Azt írta, hogy egy gyökér vagy, nem azt, hogy meg akar ölni.
2021. szept. 24. 13:29
 69/76 anonim ***** válasza:
94%

Hát kérdező, én neked nem adnék egy fillért se, hiszen csak egy kis potyaleső vagy.

Semmivel nem érdemeltétek ki azt a pénzt

2021. szept. 24. 16:43
 70/76 anonim ***** válasza:
89%
60# Nem is neki adják, hanem a fiuknak. Mint valami bánatpénz, mert ez volt a legjobb feleség, akit szerezni tudott szegény.
2021. szept. 24. 17:00
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!