Lagzi nélküli esküvő után járna nászajándék pénz anyóséktól/szülőktől?
Nem vagy pénzéhes.. 😂
Csibe ha nem lennél az, meg se fogalmazódna benned a kérdés, hogy kapsz e valamit anyóstól..
Nagyon fura vagy, engem az esküvőd nem érdekel, inkább utána lesz bajos az életed.
Az ember, amikor meghazasodik, a szüleiről leválik, fizikailag, érzelmileg. Ettől még szereti őket, de már nem a véleményük szerint cselekszik és dönt, hanem saját döntéseket hoz es vallalja a következményeket.
Gyúrj erre, mert láthatóan sehol se tartasz ebben. Meghúzza a határait, és ha kritizálják, bántják, képes megvédeni magát egy házas, felnőtt ember. Ha te ugy véded meg magad, hogy 2 tanús esküvőt tartasz, akkor az a te dontesed, ne rinyálj nagyobbért. Másképp is lehetne, de nem mersz konfrontalodni anyaekkal, mert még gyerek vagy. Gyerekek viszont nem hazasodnak.
Hogy a parod szulei adnak-e penzt, vagy ily modon kulonbseget tesznek a gyerekek közt, teljesseggel az o döntésük. Majd kiderül. Ha ezt a parod kulonbsegtetelnek érezné, majd leül a szüleivel és megbeszéli velük, már ha elég felnőtt ehhez.
Az pedig, hogy nincs 1 barátotok se (bár akkor tényleg, ki lesz a tanú?) Minimum elgondolkodtató, hogy valamin valtoztatni kell. Az ember társas lény, jo ha van csaladja, barátai, de nektek az előbbi se tűnik túl rózsásnak, utóbbi meg nincs is. Tegyetek azért, hogy legyen, mert jo a szerelem, rózsaszín köd, miegymás, de hosszú az élet és szükség van barátokra társ mellett is.
mi az, hogy ***járna***?
Nem, nem jár!!!!
Ha ugy gondoljak adnak.
Ha meg szegyeled a rokonaidat, ne hivd meg oket
Nekem ez a vicc jutott eszembe:
Nyuszika kölcsön akarja kérni a macitól a fűnyíróját. Elindul, de arra gondol, talán a maci nem is fogja kölcsön adni. Ez egyre többször jut eszébe. Megérkezik, becsenget, a maci mosolyogva szívélyesen nyit ajtót:
-Mit szeretnél, nyuszika?
Mire a nyuszi dühösen:
-Tudod, mit, maci, b.szd meg a rohadt fűnyíródat!
Még azt sem tudod, mit kapsz, de már előre sírsz rajta, hogy mi van, ha nem kapsz, vagy nem annyit, mint a testvére. Tömény szánalom vagy!
Nem értem. A miénk is kéttanús volt, este meg foglaltunk asztalt és a szűk családdal elmentünk vacsizni. Mondtam nekik, hogy eszükbe se jusson adni semmit, a vacsorán se kell ünnepelni, csak koccintottunk és jól éreztük magunkat.
Én eleve nem szeretem ha én vagyok a középpontban és mindenki rám figyel, ezért sem akartam nagy esküvőt.
És valóban nem vártunk el egy fillért se senkitől, mert 10 éve együtt voltunk amikor összeházasodtunk, megvolt a házunk és mindenünk, így "semmi jelentősége" nem volt az esküvőnek.
Ha te elvárod, hogy adjanak pénzt (bár mire fel?), akkor nem ilyen esküvőt kell szervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!