Miért ilyen az apósom? Nem teljesen komplett?
Mindkét fél hibázott szerintem. Elhiszem, hogy poénnak szántad, és semmi rosszat nem akartál, de ez a típusú viccelődés jellemzően a középiskolás, maximum huszonéves generációnak jön be. Ő már idősebb, nem fogékony erre a típusú humorra. Más kérdés, hogy csapkodni, szitkozódni nem elegáns, és nem felnőtt emberhez méltó dolog. A nemtetszését kifejezhette volna olyan módon is, ami párbeszédhez, és végső soron a konfliktus feloldásához vezet, hiszen nem bosszantani akartad.
Azt javaslom, várj egy kicsit, ameddig megnyugszanak a kedélyek, és próbáljátok megbeszélni ezt a dolgot.
2,4 Köszi. Így gondolom én is. Koromhoz képest gyerekes a humorom az tény, de ennyi baj legyen az emberrel.
3. Ez nem rák, sem AIDS, hanem egy egyszerű allergia. Vedd lazábban az életet, talán boldogabb is lehetsz idővel, stílusodból ítélve eléggé meg vagy keseredve.
gondolkodj az ő fejével egy kicsit
-kaptam ezt az izét, amire tudja, hogy allergiás vagyok. meg akar ez ölni? a halálomat akarja?
egy bocsánatkéréssel lehet, hogy megbékíted
Mert valóban nagy bunkó vagy. Apósoddal nem őriztél együtt birkát gyerekkorodban, hogy megengedd magadnak ezt az itromba gúnyolódást. Ráadásul a születésnapján, a családi ünnepen.
Plusz mint vendéget aláztad meg.
A két termés, amire allergiás, veszélyes az egészségére, akár az életére. Te meg poénkodsz vele? Ez sértő és megalázó és tiszteletlen.
Őt ünnepelni jöttetek őssze, te pedig megsértetted.
Primitív vmbunkoság volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!