Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyos problema. Van megoldas?

Anyos problema. Van megoldas?

Figyelt kérdés

Roviden a helyzet. Friss hazas vagyok, 3 eve vagyunk egyutt a parommal. Aposommal semmi baj, de anyosomat ruhellem. Egy full depresszios oregno, 0-24 bőg meg sajnaltatja magat. Ha nagy ritkan felmegyek hozza, 5 perc alatt lesziv, kerulom is ahogy csak tudom. Telefonon is allandoan hivogat, munkakozben is, de mar fel se veszem, mert nem vagyok ra kivancsi. Sulyos mentalis beteg, marekszamra szedi a gyogyszereket, de semmit nem ernek, terpiara nem jar. Egesz nap csak a boges, otthon ules meg az onsajnalatba fulladas. Sclerosis is, ki sem megy a lakasbol, pedig tud jarni, de egyszerubb ugraltatni mindenkit. A felesegem ugy van vele, hogy megis csak az anyja, meghallgatja, neha felmegy hozza, de mar o is unja.

Ok varosban laknak, mi egy par km-re levo faluban. Most kitalaltak hogy kikoltoznek falura. Pont ide akarnak jonni ahol mi lakunk, ebbe az utcaba. Semmi mas nincs emogott, mint hogy minden nap, meg 7vegen atjarjon ide es sajnaltassa magat, meg elvarja h mindenki korulotte ugraljon mert beteg. A nejemnek megmondtam, hogy ha kikoltoznek ide, en abban a pillanatban elmegyek innen, annyira nem birom elviselni. Szegeny asszony szohoz se jutott...Mit tennetek a helyemben? Aposomat is meg a nejemet is droton rangatja az oreglany. Van neki amugy egy masik gyereke, de ok vmivel messzebb laknak, meg ő teljesen lesz*rja az anyjat.

2021. szept. 7. 20:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
80%
8-as nagy butaságot állítasz.
2021. szept. 8. 02:40
 12/12 anonim ***** válasza:
83%

11#

Valóban? Hm.. Nézz körül a topicok között. De nekem személyes tapasztalatom is a környezetemben..

2021. szept. 8. 05:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!