Hogy viszonyuljak ezentúl az anyós jelöltemhez?
Nagyot csalódtam benne, annak ellenére, hogy egyáltalán nem kedvelem.
A napokban jutott a tudomásomra, hogy folyamatosan ellenem "uszítja" a párom, annak ellenére, hogy a szemembe meg jó pofizik, hogy végre talált a fia egy normális nőt, mennyire szeret stb...
Amikor úgy volt, hogy majdnem szétmentünk a párommal olyanokat írt neki, hogy hagyjon ott engem, van neki saját családja (mármint a páromnak és magára gondolt..), pakolja össze az összes cuccát én meg húzzam az anyámba, nem vagyok neki szimpatikus, sunyinak tart stb...
Amikor beütött a COVID akkor a barátainkkal néha összeültünk és a hét levezetéseképpen iszogattunk (nem vágtuk magunkat taccsra, csak mértékkel..) és akkor is beleállt a páromba, hogy Ő ne igyon, egyébként is milyen lány vagyok én, hogy minden hétvégén iszok..
Ezek után hogy viszonyuljak hozzá?
(Eddig is megtartottam a kellő távolságot mert éreztem, hogy valami nem okés vele.. )
24L
Szerintem ez nem ellened szól, bárkivel ilyen lenne. Úgy tűnik, hogy nem akarja anyuci elengedni a pici fiát.
A fiának (a párodnak) kéne ezt a helyzetet kezelni, pl. nem kell anyucinak elújságolni, hogy mikor iszogattok. Ha meg elmondja és szól érte, akkor a fia tegye rendbe a helyzetet.
2. nálunk nem egészen ez a szitu, mert ha találkozunk akkor személyesen nem bunkózik, flegmázik hanem tök normális.. De egyébként nekem is ez a taktikám, most hétvégén elvitte őket a párom, hogy megnézzék a házunkat amit vettünk, így én addig hazamentem anyáékhoz.. "anyós" meg ott sipákolt, hogy hol vagyok mert látni szeretett volna már..
JA meg, hogy nekem nagy elvárásaim vannak/lesznek az életben. Ezt abból szűrte le, hogy wellnesezni akartam elvinni a párom a szülinapján.. (persze ezt is elbaszta mert novemberbe lesz így lőttek a meglepinek)
3. teljesen egyet értek veled, nekem is ez a meglátásom.
Viszont az is igaz, hogy a párom rendesen kiosztotta amikor szólt.. (vagy bármi másba beleszól)
Nnna.
Hát ezaz.
Ebben vagyok most én is.
Fél éve nem voltam náluk. Méccsé nem is beszéltünk, és mégis eldurvult a helyzet.
Az elején 2 dolog miatt nem mondtam meg neki, hogy vegyen vissza.
1. Konfliktus lesz belőle, ha én mondom neki a fia helyett.
2. A páromnak meg kell tanulnia kiállni magáért.
A második pont miatt nem bánom, hogy nem léptem. De az helyzet, hogy mindent rám fog. Pénzt küldözget, aztán állandóan mondja a páromnak, hogy csak a pénze miatt keresi, csak a pénz miatt megy. Párom megmondta neki, hogy ne küldjön többet pénzt, mert rosszul esik neki, hogy ezeket mondja.
Ebből persze kihozta, hogy a barátom olvassa a szövegét, én találtam ki az egészet, és 2 hónap és rá fogom erőltetni ho gy ne beszéljen vele. Mindezt b@zmegelve, Olyan patáliát csapott. Ott is elhangzott, hogy ők a családja, és ők az elsők. Konkrétan elüldözi a saját fiát, és rám fogja. Pedig nem kéne magy terveket szövögetnem, ha ezt akarnám, annyira maga alatt vágja a fát.
Nem foglalkozik már vele, barátom megy amikor akar, nekem nem kell utána kúsznom, hogy tartsuk a kapcsolatot.
De nem volt sokáig nyugi. Most megkaptam a tesójától, hogy az én hibám, hogy így alakult a kapcsolatunk.
Barátom mondta, hogy állandóan azt kérdezgeti, még mindig bajom van e. Pedig ő jó kapcsolatot akar. Menjen a sunyiba, úgy viselkedett, olyanokat mondott, hogy eddig az volt bennem, hogy én nem fogok kezdeményezni.
Szóval nem fog addig csitulni a dolog, és a rokonoktól is megkapom.
Döntöttem. Felhívom a következő beszólásánál, és tiszta vizet öntök a pohárba. Mondja el nyugodtan mi a baja velem, és én is elmondom.
Utáljanak akkor inkább olyanért, amilyen vagyok, ne olyanért, amiket ő ferdítget.
Mert el nem tudom képzelni miket mondhatott, hogyan mesélhette, hogy a párom tesója, akivel mindig is nagyon jó van voltam, azt gondolja, hogy erről én tehetek.
Addig fog ez szituáció vissza vissza térni, amíg a sértett felek, pl te és én, nem toppantunk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!