Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Fujjam le az esküvőt?

Fujjam le az esküvőt?

Figyelt kérdés

Párommal most kezdtük el szervezni az esküvőt, elég sok dolog már kész van

- Időpont választás kész

- Költségvetés és nagyságrend meghatározása kész, 11 Főt számoltunk össze.

- Lefoglalni az polgári esküvő időpontját,mert csak az lesz.kész.

Meghívókat is átadtuk,itt jön a probléma,párom anyukáját nővérét és a keresztanyát hívta meg 3 fő

Én meghívtam a legjobb barátnőmet és családját akik 7 vannak, sok támogatást segítséget kaptam tőlük, konkrétan ők neveltek fel. Nekem ő a családom.

2 régi munkatársamat is meghívtam akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot. Ők se tudnak jönni.

Nekem családom nincsen szóval részemről ennyi.

Barát ismerős rokon nincsenek

sajnos nálam mindenki vissza utasította,legjobb barátnőm és párja Angliában vannak,én kifejezetten ragaszkodtam volna hozzá,hogy oda vissza megveszem a repjegyet,csak kérjenek ki szabit ( ők hétvégén is dolgoznak),de nem valószínű,hogy eltudnak jönni

Nővére és párja + gyerek a barátnőmnek Salzburg élnek, ők nem tudják még,de ha a többi családtagjuk nem jön el,akkor ők sem.

A barátnőm szülei,anyuka apuka egyszerűen már öregnek érzik magukat,hogy lagziba járjanak vagyis ezt a választ kaptam tőlük

Szóval 3 fő maradt,de úgy érzem 3 fővel felesleges bármit is csinálni,kértem a páromat,hogy legyen csak polgári esküvő pár fotózás és kész,kaja buli helyszín lefújva,na anyós csak húzzta a száját,hogy ez is nem esküvő és kitalálta,hogy rendezzük meg a ceremóniát a kertben náluk és majd rendelünk 4 személyes tálat és ünnepeljük egy ebéd keretében.

Tudni kell,hogy anyósék 60km arrébb élnek.

Polgári esküvőt a hivatalban már lefoglaltuk itt a közelben ahol élünk,szóval én új időpontot kérni abban a városban ahol anyós lakik nem szeretnék,mert már megvan.

Már azon gondolkodunk,hogy 2 tanulva össze házasodunk.

Egy hétre rá amikor le tudunk menni látogatóba akkor megünnepeljük a kertben,de ez anyósnak nem tetszik alapból is furcsállja,hogy nem az az igazi hagyomány templomi esküvő lesz.

Mit csináljunk ha senki nem tudd eljönni.

Amúgy anyós egy nagyon kedves nő,soha semmiben nem szól bele,csak gondolom ő is csalódott ahogy én is,hogy nem olyan esküvő lesz amit elképzeltünk.

2021. júl. 25. 05:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/168 anonim ***** válasza:
95%
Figyu, szereted a párodat? Ha igen, akkor azért, mert a neked fontos embereknek Te mégse vagy annyira fontos, ne az ő érzelmeibe gázolj bele, csak mert Te megsértődtél. Miért ne lehetne minden az eredeti menetrend szerint? A 7 ember miatt házasodsz vagy magatok miatt? Hülye vagy, már bocsánat, ha ezt ennyire felfújod, és rohadt önző is egyben. A TI nagy napotokat teszed ezzel tönkre, nem a 7 emberét...
2021. júl. 25. 07:48
 22/168 anonim ***** válasza:
39%

Most mit majréztok? Nem tűnik fel, hogy anyós ugat bele: "Mindegy neki, csak ne 2 tanús legyen." És ha az lesz, akkor mi van? Bírom az ilyen bármi, csak lagzi legyen, a többi nem számít típusú embereket. Lehetne bennetek több jóindulat, ha már válaszoltok valamire.

És ha ő több embert hívott? Akkor mi van? Nem tudtam, hogy 50-50-nek kell lennie.

2021. júl. 25. 07:54
 23/168 anonim ***** válasza:
85%

Te akarod lefújni, hagyd már abba a hisztit, hogy te fizetted! A ruha, sminkes, fotós nem kerül se többe, se kevesebbe, akkor se, ha hárman vagytok, akkor se ha ötvenen. A kaját biztosan nem kellett előre mind fizetni, úgyhogy azon sem buksz. Rajtad kívül mindenki normálisan kezeli a helyzetet.

Bevallom, nem is igazán értem az egész siránkozást. Nem jönnek, pont. Kevesebben lesztek.

2021. júl. 25. 07:58
 24/168 anonim ***** válasza:
87%
Mibe öltél bele sok energiát, és pénzt? Egy 11 fős lagziba? Ne viccelj már.
2021. júl. 25. 08:05
 25/168 anonim ***** válasza:
91%
Ez is szep hazassag lesz :D
 26/168 anonim ***** válasza:
96%

Kicsit off, de azert en a helyedben elgondolkodnek, hogy a legjobb baratnom miért nem tudja megoldani, annak a testveret en miert akarom hivni, es o miert nem jön, ha megoldható lenne, de csak a testverevel/szuleivel hajlando, es hogy hogy olyan tarsat valasztok, akinek 1 baratja sincs.

Introvertalt vagyok, es nem hiszem, hogy egy kocsi árát kene egy eskovore kiadni, de hogy a baratnodeknek ennyire nem vagy fontos, a parodnak meg nincs olyan baratja, akit egy ilyen esemenyre meghivna, az szomoru.

27/168 anonim ***** válasza:
27%
24, nem 11 az, összeadni sem tud a kérdező.
2021. júl. 25. 08:08
 28/168 anonim ***** válasza:
97%

Sok foglalót bukunk ezzel

Ezért nem kell lemondani. Na bumm, nem kell összetolni két asztalt az étteremben, elég lesz egy is. Egyedül a te döntésed miatt buknátok.

2021. júl. 25. 08:10
 29/168 anonim ***** válasza:
94%

Kettanus eskuvonk volt eloszor (fel evvel kesobb a templomi), imadtam a kettanusat, 5-en voltunk bent, anyosom, aposom es legjobb baratnom, aposom volt ferjem tanuja. Az nem megoldas esetleg, hogy a harombol ket ember tanu legyen? Ugy talan mindjart mas lenne atmennie anyosodeknak, es utana spontanis be lehet ulni egy etterembe, mi igy tettunk, 4-en elmentunk (aposom beteg volt, hazament a ceremonia utan), es ez az ettermezes lehetne ott, ahol ti vagytok, vagy akar anyoseknal 60 km-rel odebb. Nyugodtan megmondhatod neki, hogy te is csalodott vagy, meg ahogy irod, amugy szereted oket. Erdekes, hogy mennyire relativ minden, es ez a 60 km ekkora problema nekik is meg nektek is. Az eskuvot en nem tennem at hozzajuk, mert az mar le van szervezve, viszont ha az ettermezes vagy fogadas fontos nekik, hogy ott legyen naluk, akkor ebbol engednek. Vagy hatha az, hogy ok lehetnenek tanuk mar olyan lenne, ami miatt hajlandoak utazni.

Kozosen is lehetne veluk agyalni kicsit, hogy milyenmegoldasi lehetosegek vannak meg. Abbol, amit te leszerveztel a fotozas es a polgari szertartas nem teheto at masik helyre, bar van olyan anyakonyvvezeto, aki kimegy helyszinre penz elleneben, tehat akar meg anyosotok kertjeben is meg lehetne csinalni a szertartast. A fotozasnal nem tudom, mennyi volt a foglalo, illetve ott is megkerdezted-e mar a fotost, hogy le lehet-e meg most mondani, van meg addig 2 honap, azert az meg sok ido, illetve hogy kijonne-e 60 km-rel odebb is, pl. a mi fotosunk pont ennyit utazott, igaz, a kiszallasi dij plusz penz volt, de kifizettuk, mert fontos volt nekunk. Egy eskuvo az ilyen, jon mindig varatlan, a vendegek lemondjak, a fotos/fodrasznak is kozbejohet am vmi utolso pillanatban. Ezt ugy erdemes szerintem csinalni, hogy sorrendet allitasz fel, hogy mi a fontos nektek parkent. Ha anyosod amugy jofej, bevonhatnad meg jobban az otletelesbe, ha a penz, meg a lefoglalt dolgok fontosak, es nem szeretned visszamondani, ezt is elmondani neki, hangsulyozva, hogy te sem igy kepzelted.

Egyebkent biztos, hogy van problema? Mert nem teljesen ertem, nektek az is megfelel, hogy kettanus lesz, anyosek nelkul, anyoseknak is megfelel, ha egy hetre ra mentek hozzajuk unnepelni, es nem lesznek ott, es a parodnakis megfelel mindez, akkor mi a gondazln kivul, hogy csalodott vagy, hogy nem jonnek a meghivottjaid? Mert akkor lehetne ez a verzio is.

2021. júl. 25. 08:29
 30/168 anonim ***** válasza:
94%
nem értelek.60 km nem távolság. Legyen minden ott, ahol megszervezted, és aki tud, vegyen részt rajta. Utána kocsiba ültök, és lementek anyósékhoz ünnepelni. 60 km - kb 45 perc alatt ott vagytok.Mi pesten tartottuk a polgárit és 200 km-rel odébb a lagzit.
2021. júl. 25. 08:29
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!