Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Így néz ki anyósomnál, szerint...

Így néz ki anyósomnál, szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Spájz:

[link]

Ez pedig egy hátsó szoba ahol nincs senki, csak "raktároznak":

[link]

2021. júl. 24. 16:08
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:
87%
A gyakorikérdések nem arra való, hogy te idegeneknek panaszkodj az anyósodra! Egyszerűen nem kell vele találkozni, és probléma egy szál se. Nincs közöd az életmódjához, amíg nem veled akar kitakaríttatni. Az ő rossz tulajdonsága a lustaság és rendetlenség, a tied a gonoszkodás és a más szennyesének kiteregetése. Kvittek vagytok.
2021. júl. 24. 17:32
 32/53 anonim ***** válasza:
100%
Ebben nincs semmi hiba csak nincs rendszerezvee. Èn ebben kidobni valót nem látok csak edènyeket ès fedőket. Van egy rakat befőttesüveg, nèhány műanyag kisvödör, fagyisdoboz ès üveg. Azok is használhatók pl többlet ètel fagyasztására. Itt egyedül a te fejedben van a hiba. Nekünk sincs sokkal kevesebb edènyünk ès szerintem èn is szèt tudnám így hányni hogy soknak tűnjön.
2021. júl. 24. 17:38
 33/53 anonim ***** válasza:
92%

“ Lefekszik hogy fáj a feje (2 naponta)”

Mázlista… nekem 5 éve egyfolytában fáj a fejem, csak az elviselhető és az ideje bevenni napi 6-8 fájdalomcsillapítót között váltakozik (nem kell orvoshoz küldeni, túl vagyok rajta, “semmi” bajom)

2021. júl. 24. 17:38
 34/53 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező én azt azért megtudakolnám, hogy van-e anyósodnak vagy a barátnőd vagy barátod anyukájának van-e valamilyen fizikális betegsége, és segítsége is. A gyereke miértn em segít neki? Mert gyakran nem mindig az ember tehet róla, van mikor betegség is akadályozhatja az embert és csak apránként tud takarítani, ahogy az egészsége engedi.

Ja és egy észrevétel még nem az a baj, ha valaki gyűjtöget, valaki kreatív tevékenységre használja az általa gyűjtött cuccokat. Pl. valaki kertészkedéshez a joghurtos flakont és stb.

Amúgy tudod kérdező ezért az anyós simán feljelenthetne, mert anonim oldalon osztogatsz egy magántulajdonban lévő házról kívülállóként képeket úgy, hogynem egyeztek bele.

Én azon gondolkoztam hogy vajon a kérdezőnek milyen gyíkja van. Azt már tudom, hogy kárörvendő és pletykás.

2021. júl. 24. 17:39
 35/53 anonim ***** válasza:
100%
Kupi van. Viszont amit te művelsz, az sokkal kevésbé normális.
2021. júl. 24. 17:40
 36/53 anonim ***** válasza:
100%
* A gyereke miért nem segít neki?
2021. júl. 24. 17:40
 37/53 anonim ***** válasza:
95%

Az a nemnormális, amit te művelsz...

Remélem a drága mama visszalátja ezt valahogy...

Felajánlottad a segítséged neki?! Nemhinném... akkor meg mit fikázod?!

Ez az ő lakása, amit úgy pakol, vagy nem pakol ahogy akar...

Te meg itt okoskodsz, kevered a szart, semmi másra nek volt ez a poszt jó....

2021. júl. 24. 17:42
 38/53 anonim ***** válasza:
17%
Hogy normális-e azt csak te tudhatod, te hogy az anyósodat nem riasztja a rumli és nincs a pakoláshoz ingerenciája az biztos. Az én anyósom ha lenne, már régen felkötötte volna magát inkább mint, hogy ilyen rumliban éljen...
2021. júl. 24. 17:51
 39/53 anonim ***** válasza:
93%

Nwkem volt egy ilyen szomszédom. Nála is volt egy kupi szoba, ahol az olyan dolgokat tárolta, amikre munka után nem volt ideje, de halaszthatóak. Pl zoknik, amiket majd összepárosít. Igazi kosz nem volt. Étel maradék, vagy koszos ruha. Viszont a lakás többi része tip top volt. Szerintem ha annyira ihgénytelen lenne, akkor te nem pont a spájzot, meg a raktárat tetted volna fel ide, hanem a hálót, meg a konyhát vagy fürdőt. Amiker felraktál, pont olyan helyiségek, hogy oda egy vendég még véletlenül sem téved be. Ez csak lejáratás akar lenni. Ami lehetne is, ha penészes ételmaradékos edények lennének ott, vagy igazi szemét, koszos ruhákkal.

Megjegyzem, a két kicsi mellett nekem kupi kosár van. Napközben abbarakok minden kacatot, aztán megy a helyére este. Nnna, akkor én is igénytelen vagyok?

2021. júl. 24. 17:58
 40/53 anonim ***** válasza:
95%
Nincs egy barátod se akinek elmeséld?😂Helyette vadidegeneknek mutogatod te szerencsétlen...
2021. júl. 24. 18:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!