Így néz ki anyósomnál, szerintetek ez normális?
Elsőre nem akartam a képekre kattintani, mondván mi közöm más lakásához. Elég szemét dolog más magánterületéről így közzétenni bármit is.
Aztán elolvasva az első pár hozzászólást, azt gondoltam, na akkor ez az a bizonyos tele igazi szeméttel, pl szaros pelenkával, vagy ragacsos nejlonzacskókkal, vagy pizzásdobozzal, amin még ott a rászáradt kecsap, ja és a hozzá társuló egérürülékkel, stb....
Szégyelljem magam, csak ráklikkeltem, hogy mi ez.
Nos, meglepve tapasztalom, hogy ez minden, csak nem szemétdomb meg egértelep.
Itt ha jobban megnézed a dolgokat, még annyira csak piszkosnak se mondhatók a tárgyak.
A spájzban gyakorlatilag nem is látni szemetet. A szobában szintén nem. Még a ruhák sem kopott szakadt rongyoknak tűnnek, hanem éppen nem használtnak, félretettnek.
Igen, ez a minden jó lesz még kategória. Itt nincs nagy baj, csak időnként rendet kell tenni.
Hogy anyósodék ennyire lusták, hogy mindent csak odaraknak és úgymarad, és inkább kerülgetik, és soha sem tesznek rendet, vagy éppen ezeregy munkájuk van és már nekik is elegük van a rumliból, de egyszerűen nincs idejük, és marad az évi nagytakarítás, amikor majd tényleg szép rendet csinálnak... nem tudjuk. Mindenesetre így a kép alapján nagy baj még szerintem nincsen!
Gondolom te alapból laksz egy max kétszobás (panel?)lakásban, időd mint a tenger, simán ráérsz folyton rendet tartani és a lábad lógatni. Anyósodéknak biztos nagyobb a házuk és több a munkájuk... Vagy az az elkényeztetett fruska vagy, akinek a szülei már megvették a puccos minimál stílusú házikót, nulla régi kacattal, mindenből csakis az új, nehogy valamit felhasználj ami régi, de még jó, gondolom eszed ágában sincs kertészkedni, lekvárt eltenni, további lekvárokhoz új befőttes üvegeket elrakni, inkább veszed a fűmagot vagy a gyeptéglákat a kertedbe, nehogy a körmöd is görbüljön. Oszt majd a további eltartásod végett robotol a férjed....
Igen, veled van a baj. Mi jogon ütöd bele az orrod más életébe? Remélem valaki felismeri a képeket és elküldi anyósodnak a kérdést, ő pedig elintézi hogy soha többet ne kelljen ezt látnod ha már ország-világ előtt megszégyenítetted.
Nálad mindig a padlóról lehet enni? ha nem akkor pofa alapállásba és hason csúszva húzz el innen.
Jó, azért kedves válaszolók, na csináljunk már úgy, mintha normális lenne anyuka házának a belseje.
"A spájzban gyakorlatilag nem is látni szemetet. A szobában szintén nem."
És? Addig nincs baj, amíg nincs bent szemét? Mert ti gondolom tudnátok egy ilyen helyen élni. Az én nagyszüleim egész héten dolgoznak 8-10 órában, mégsem néz ki így a házuk.
Egyáltalán nem volt szép, hogy a Kérdező kitette ezeket a képeket, de kedves #23 ítélkezni sem az, ("Vagy az az elkényeztetett fruska vagy, akinek a szülei már megvették a puccos minimál stílusú házikót, nulla régi kacattal, mindenből csakis az új, nehogy valamit felhasználj ami régi, de még jó, gondolom eszed ágában sincs kertészkedni, lekvárt eltenni, további lekvárokhoz új befőttes üvegeket elrakni, inkább veszed a fűmagot vagy a gyeptéglákat a kertedbe, nehogy a körmöd is görbüljön" ??) semmit nem tudsz a Kérdezőről, sem pedig az anyósáról. Ezek után nem lehet tudni, hogy a ház többi része hogy nézhet ki.
Nem ártana rendet rakni elsőre és kidobálni azt ami nem kell. Mindenkinél van akkor ia ha tagadja. Vagy ő maga dobálja ki azt amit 20 éve nem használ vagy másnak kell.
Spejzbe kell még polc, akár salgó azt mindjárt igényesebben lehet pakolni.
Nem szemét de disznó ól.
Anyukámnál mikor elkezdett felgyülni egy napot rászánt aztán időnként összeszedte a holmikat kiselejtezte vagy rendbetette, ami nem kelett kidobta vagy ha más kérte elajándékozta.
Befőttes üveg nagy kincs volt, de mióta tucat számra veszi az ember az üveges borsót jön az könnyedén a befőzésekhez....
23-mas, nem csak simán lusta. Lefekszik hogy fáj a feje (2 naponta), aztán meg TV-zik és a lakás így néz ki...
Nem lakom új lakásban.
Megnéztem még egyszer a képeket, igen, szóval veled van a baj....
Amúgy ahelyett, hogy fotózgatsz és netezel, már rég felajánlhattad volna anyósodnak, hogy segítesz neki rendet rakni, mert ráérsz! Előrébb lennétek!
Egyszer volt nálunk egy rokon, pont amikor nálunk is nagyobb rumli volt, pont azon helyiségekben, ameddig bejött. Nekiállt dumálni, hogy mért nem dobjuk ki ezt meg azt, meg azt a régi bútort is minek őrizgetjük, stb. Na én is voltam később náluk, együtt kézműveskedtünk valamit, amitől véletlenül olyan koszos lett az egyik lábam, hogy meg kellett mossam, mielőtt hazaindulok.
NOs, neki ugye tök rend volt a házában.... Beküldött a fürdőbe, hogy mossam meg a lábam, vagy akár fürödjek meg, adott is törölközőt.
Már a törölköző gusztustalan volt, csupa folt, igaz jó öblítő illatú... Aztán a zuhanyzó... Hát elég szürke, a zuhany függönyén meg olyan ősrégi retek, hogy amikor véletlen hozzáértem a bokámmal, vöröses-narancsos trutyi került rám. Kész bacitelep. Ennyit a nagy rendjéről....
Nálunk is felhalmozódik időnként kisebb-nagyobb kupi, de legalább szoktunk takarítani!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!