Találkoztatok már mérgező anyóssal?
Figyelt kérdés
Szerencsére nekem egyik párom anyukájával sem volt soha semmi problémám, de hallok durva történeteket😃2021. júl. 1. 10:06
11/14 anonim válasza:
Anyóssal nem, de az én anyám mérgező volt az én kapcsolatomra nézve
12/14 anonim válasza:
Én anyám anyósáról, azaz "mamámról" mondanék néhány szót. A világ legnagyobb szarkavarója és egy büdös nagy nárci, jópofizik de a hátad mögött ráduszít mindenkit, aztán ő akar majd a békítő lenni. Undorító. Meg tőlünk kér penzt mikor neki fél milla van a kártyáján.. Minden héten más pasija van, akiktől kikunyerál mindent. Mézet, krumplit, pénzt, piát. Kihasznal mindenkit. Állandóan panaszkodik de meg se kérdi hogy hogy vagyunk.
Vannak még történetek, kb egy egész könyvet lehetne írni belőle
13/14 anonim válasza:
Szülők és gyerekek pipa, anyós pipa, mérgező após lesz?:)
14/14 anonim válasza:
Sajnos igen. A fiús anyukák ( tisztelt a kivételnek) általában igazi házisárkányok. 😨
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!