Másnál is van olyan időszak,mikor rendetlenség van?
A párommal és az 5 hónapos kisfiammal élünk, anyósomék az utca végén lakik és mindig tesz rám valami rosszindulatú megjegyzést.
Most hogy a pici betöltötte az 5. hónapot, kezdi lassan átaludni az éjszakát, és nappal is van hogy elpihenget bárhol. Ilyenkor van időm picit magamra és a házra is.
Anyósom nem az a segítőkész fajta. Mikor megszületett a baba, sokszor átjött és kritizált "hogy miért nincs kész délután 2kor az ebéd, hiszen mindjárt hazaér a fia", meg hogy "mosni ki fog? És rendet rakni?"
Elsőnek szépen mondogattam neki hogy örülnék a segítségnek, mert a fiam hasfájós és sokat kell szoptatnom. De ő szuperanyának mondja magát, mesélte hogy a hátára kötötte a fiát, aki a férjem és nem érdekelte ha bömbölt a gyerek, ő akkoris mindent megcsinált csak utana szoptatta meg.
Erre nem lennék képes, nem tudnék nyugodtan mosogatni,ha ordít a picikém.
Aztán mikor megelégeltem elküldtem haza, és nem elsőnek fordult ez elő.
Párom szószerint kakil mindenre, alig segít itthon, rendben 12 órázik de mikor van szabadnapja akkor a picivel foglalkozik, de velem meg nem. Néha jólesne ha főzne egy kávét és odahozná nekem vagy azt mondaná: fáradt vagy, látom, majd én megcsinálok ezt meg azt.
Mit tegyek velük? Anyós haragszik rám, nem engedem be meg nem változim, de a párom?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!