Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Másnál is van olyan időszak,mi...

Másnál is van olyan időszak,mikor rendetlenség van?

Figyelt kérdés

A párommal és az 5 hónapos kisfiammal élünk, anyósomék az utca végén lakik és mindig tesz rám valami rosszindulatú megjegyzést.

Most hogy a pici betöltötte az 5. hónapot, kezdi lassan átaludni az éjszakát, és nappal is van hogy elpihenget bárhol. Ilyenkor van időm picit magamra és a házra is.

Anyósom nem az a segítőkész fajta. Mikor megszületett a baba, sokszor átjött és kritizált "hogy miért nincs kész délután 2kor az ebéd, hiszen mindjárt hazaér a fia", meg hogy "mosni ki fog? És rendet rakni?"

Elsőnek szépen mondogattam neki hogy örülnék a segítségnek, mert a fiam hasfájós és sokat kell szoptatnom. De ő szuperanyának mondja magát, mesélte hogy a hátára kötötte a fiát, aki a férjem és nem érdekelte ha bömbölt a gyerek, ő akkoris mindent megcsinált csak utana szoptatta meg.

Erre nem lennék képes, nem tudnék nyugodtan mosogatni,ha ordít a picikém.

Aztán mikor megelégeltem elküldtem haza, és nem elsőnek fordult ez elő.

Párom szószerint kakil mindenre, alig segít itthon, rendben 12 órázik de mikor van szabadnapja akkor a picivel foglalkozik, de velem meg nem. Néha jólesne ha főzne egy kávét és odahozná nekem vagy azt mondaná: fáradt vagy, látom, majd én megcsinálok ezt meg azt.

Mit tegyek velük? Anyós haragszik rám, nem engedem be meg nem változim, de a párom?

2021. jún. 29. 12:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
79%
Ilyenkor mindíg elcsodálkozom hogy anyósnál minden mindíg patyolat tiszta, sehol semmi beszólnivaló soha? El lehet ezt jatszani fordítva is.
2021. jún. 29. 16:11
 12/14 anonim ***** válasza:
88%
"Néha jólesne ha főzne egy kávét és odahozná nekem vagy azt mondaná: fáradt vagy, látom, majd én megcsinálok ezt meg azt." Kérd meg finoman, mondd, hogy ez nagyon jólesne neked. Biztos meg fogja tenni. És előtte is utána is meg lehet csókolni egymást.
2021. jún. 29. 16:36
 13/14 anonim ***** válasza:
60%
Azért az si tulzás mikor minden csillog villog, legyen rend, de azért nem kell mániákusan takarítani mindent.
2021. jún. 29. 21:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mióta a legutóbbi párommal együtt vagyok, néha van rend is, azelőtt sose volt rendetlenség.
2021. júl. 2. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!