A barátnőm 50 éves anyja egy 29 éves pasival jár,és ennek ellenére nem nézi "jó szemmel" a kapcsolatunkat,mert szerinte idős vagyok a lányához. Mit lehet,ilyen esetben mondani,hogy ne legyen abból veszekedés?
30 F vagyok
A barátnőm 20L
Igazából csak azért nem zavar engem különösebb mert állig látom azt a " sárkányt" szabad időnket vagy nálam vagy a barátnőmnél töltjük.
Az "anyósommal" eddig havi egyszer futottam össze,de nem is vágyom több találkozásra
Nem engem bánt a kijelentéseivel,hanem a barátnőmet a lányát.
Ő teljesen ki van készülve az anyjától,hogy mit szól bele,ő csak ne beszéljen,ne adjon neki párkeresési tanácsokat.
Szegény barátnőm annak idején úgy "menekült el otthonról".
Az a srác aki jár az anyjával többször is be próbálkozott nála.
Sokszor volt szó róla,hogy hozzám költözik anyagilag is egyszerűbb lenne.
Most ugye egy kétszobás panelt bérel a legjobb barátnőjével.
Ez a jövő kérdése,erőltetni nem akarom.
Szóval ti mit csinálnátok az én helyzetemben?
#11, mondjuk ez is igaz, de azért a reakcióra kíváncsi lennék.
(egyébként ez még egy plusz indok, hogy miért ne menjen oda a csaj)
Az anyukának tényleg igaza van abban, hogy egy 20 éves lány és egy 30 éves pasi kapcsolata nem fog sokáig tartani. Nem a korkülönbség miatt, hanem mert a lány még nagyon fiatal, teljesen máshol tart az életben, mint te. Tudom, mert nekem az összes fontos kapcsolatomban 10 év volt a korkülönbség, most is ennyivel idősebb a férjem, de teljesen más ez közel 40 éves fejjel, mint 20 évesen volt. Úgy éltem a pasi mellett, mint egy nyugger, persze hogy elegem lett belőle.
Az viszont nevetséges, hogy egy ilyen nő ad tanácsokat.
Há! Adok egy ellenpéldát hogy miért is működne. A nővérem 20 évesen szakított a 25 éves fiujával és utána 21 évesen elkezdett randizni egy 31 éves férfivel. 13 évvel később még mindig együtt vannak és már van is egy közös gyerekük. A férj a korához képest elég érettlen (még mindig), a nővérem meg a korához képest nagyon érett (még mindig) volt.
Szóval lehet hogy a nagy korkülönbség a környezetnek szemet szúr de a kapcsolat minősége a 2 felen múlik csak szerintem. Főleg hogy ha már mindketten felnőttek és a csaj sem épp 18 akkor miért ne, nem?
Nemrég az a street kitchenes csávó is elvett egy 20 valahány évvel fiatalabb lányt. Az ilyen kapcsolatokban inkább az a necces hogy az egyik fél jóval hamarabb fog lerobbanni. És a másik félnek kell majd ápolnia amíg az még jó bőrben lesz. Illetve a másik a gyerek téma, hogy mire a gyermekek felnőnek, hány évesek lesznek a szülei. Nyílván az aki 40 felett kezd el családot alapítani az 60 felett lesz amikor a gyermeke leérettségizik. Ugye ilyen dolgokkal is számolni kell.
#19: 40 éves családalapítás. Aki manapság 20-40 éves ember, sokkal jobban kell/tud vigyázni magára, mint a szüleinek generációja. Kell, mert a nyugdíjkorhatár emelkedni fog. Lehet, mert van rá tudomány, okosóra stb. Nem lesz halhatatlan, de ó eséllyel jobb állapotban lesz.
Plusz a 40+, 50-évesen 10-20 évvel fiatalabb nőt beújító pasasok fiatalodnak sokat, egyrészt mert kell, másrészt, mert a pszichikai hatás is ilyen.
Nincs annak a 10 évnek semmi jelentősége, ti teljesen normális családot is alapíthattok. Nekünk dupla ennyivel is ment.
Anyuka és a pasija közötti különbségnek meg azért nincs jelentősége, mert
1. Az ő dolguk
2. Nyilván nem több, mint szex.
De, hogy a párod, miért megy házhoz a pofonért, és miért ilyen sűrűn, az nekem sem érthető.
Az annyira sem, hogy miért veszi még mindig komolyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!