Kinek van igaza?

Figyelt kérdés

Anyumnak en vagyok az egyedüli lánya. A férjével már rég elváltak. Szerelmes lettem és elkoltoztem a fiúval. Anyunak mindig valami baja volt a kiválasztott fiúkkal akiket választottam. Senki nem tetszett neki soha. Miután az előző fiúkkal szakítottunk, anyu fura módon megszerette a fiúkat ,SZAKÍTÁS UTÁN. Mi, a barátommal közösen felújítottunk egy házat munka után ahol padló sem volt ,mindent mi fizettünk magunkat a lakbért is. Egyik nap anyu beállít hozzánk az akkori pasijával hogy válasszak a fiú vagy közte és hogy a barátom nem léphet be a házba nem lakhat ott csak én. Megverette a barátomat és folytogatta és ránk zárta az ajtót nem engedett ki minket miközben sikítoztam hogy engedjen ki minket. Ki lett hívva a rendőrség. A baratomat választottam,hotelekben aludtunk. Akkor már kész lett teljesen a ház, anya átköltözött a házba amit mi újítottunk fel teljesen. Most is ott lakik. A bútorainkat ,hűtőt,ruhákat nem akarta vissza adni,semmit.). Mindent mi vettünk. Végül ezeket hónapokra rá kifizette de még mindig van tartozása. Anyuka mindenkinek rosszakat mondott a rólunk hogy drogozunj még a főnökömnnek is

pedig még a cigit sem próbáltam ki soha. A baratom régen drogozott de elmondta , nem hazudott és nem titkolta el. Mi még mai napig együtt vagyunk össze házasodtak. Anya bocsánatot kért nagyon próbálkozik de a mostmar férjem a mai napig nem tud megbocsájtani.

Anya biztosan féltett mert egyke vagyok és mindig együtt voltunk. Anya előző párja egy bantalmazo ember volt és mindig vissza ment ehhez a férfihez vagy 9x pedig mindig újra megverte őt. Én kiskorom óta ezt végig néztem és nagyon boldog hogy ennek vége nem élünk terrorban. Az anyuka már lopott a lanyatol sok pénzt de bocsánatot kért.

Furcsa módon,az anyuka azt mondta a férjemről hogy ő agresszív férfi pedig sose ütött meg még senkit, miközben évekig élt egy bántalmazó férfival aki verte ,rúgta őt fura módon ő nem volt rossz?

2021. jún. 5. 12:43
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Utolso valazsolo: Nem muszáj ,igazából már megkaptam a választ ami miatt kiraktam a kérdést

Köszönöm nektek akik segítettek dönteni hogy hogy lenne a jobb kibekuljek e vele vagy emgedjem el.

Köszönöm.

2021. jún. 5. 14:38
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem békülni kell hanem menekülni sajnos.
2021. jún. 5. 22:16
 13/17 anonim ***** válasza:
90%
Elég zavaros, de mégis csak egy kérdésem van. Ezek után hogy a francba merülhet fel benned, hogy ezzel a büdös k*rvával kibékülj?
2021. jún. 6. 09:32
 14/17 anonim ***** válasza:
89%
No comment...
2021. jún. 6. 10:10
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Nem kibékülni kell, hanem első körben visszaszerezni a házatokat, amit ezek szerint ti ketten a pároddal kaptatok az államtól, tehát anyádnak semmi joga ott lakni. (ha jól értem, bár elég zavaros amit idehànytál leírás címén) Ha sikerül visszaszerezni a házatokat, akkor meg már úgyse lesztek jóban a büdös életben sem, de nem is kell. A felújításról, bútorokról gondolom vannak számlák. Azok hol vannak? A helyedben inkább ezzel foglalkoznék anyám lelki világa helyett. Menjen a fenébe az ilyen egy féreg, nem anya.
2021. jún. 7. 09:57
 16/17 anonim ***** válasza:
81%
Jó hogy nem örökölted szüleid gondolkodás modját és a férjed tűrte.
2021. júl. 2. 13:39
 17/17 anonim ***** válasza:
81%

Én végtelenül a béke híve vagyok, de anyud túl mérgező. Még ha időről időre meg is bánnja addigi rosszaságait, mindig azt fogja érezni belül, hogy neki igaza van, és nem kéne változnia, és haláláig lesznek ilyen mérgező események.

Szakítsd meg vele a kapcsolatot. Vagy csak élőbe. Beszélj vele évente 2-3szor és jólvan.

2021. júl. 9. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!