Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért nem szeret az anyósom?

Miért nem szeret az anyósom?

Figyelt kérdés
A leendő anyòsjelöltem sajnos nem szeret. Én mindent megtettem. Hoztam vittem mindenhová. Ajándékokat adtam neki. Süteményt sütöttem neki. Kedves vagyok vele. A párommal egy ideje együtt élünk. Amióta jegyben járunk kígyót békát kiabál rám. Nem is visel el. Amióta pedig kiderült az esküvőnk napja katasztrófa minden. Rondakat beszél rólam, arra akarja rávenni a párom hogy ne legyen esküvő és szakítsunk. Mit tegyek még, hogy esetleg megszeressen?
2021. máj. 30. 18:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
97%
Semmit, szard le magasról. Ne nyalizz egy ilyen gyökérnek, úgyse leszel jó sose. Minél kevesebbet találkoztok, annál jobb.
2021. máj. 30. 18:33
 2/15 A kérdező kommentje:
Már a találkozások száma nulla szinte. De a páromat úgy rángatja ahogy fütyül. O meg kettészakad szerencsétlen mert velem él de az anyja folyamatosan ellenem beszéli. De olyan szépen kedvesen ahogyan azt kell.
2021. máj. 30. 18:36
 3/15 anonim ***** válasza:
99%
Ha nem szeret, akkor nem. Nem ez a gond, hanem hogy párod ezek szerint nem áll ki érted, és ugrik az anyjának ha kell, ha nem. Nehogy gyereket vállalj egy ilyen kapcsolatba, jó vége nem lesz.
2021. máj. 30. 18:38
 4/15 anonim ***** válasza:
89%

Egyáltalán miért akarod vele megszerettetni magad?Mintha kötelező lenne...

Kezdjél már el férfi módjára gondolkozni bmeg.

Neked most erre van szükséged,ezért kell így fogalmaznom hiszen máshogy nem érted.

Xard le és ha ugat akkor küldd el a halál faxára.

Senkit nem érdekel,hogy ki kinek kije,veled így nem beszél egy ilyen megsavanyodott,szottyadt száraz fosch. Kész.

Ne adj lejjebb a gerincedből,a becsületedből se semmidből senki miatt.

2021. máj. 30. 18:38
 5/15 anonim ***** válasza:
77%

A nő is kislány még. Ő se tudja,hogy hogy kéne kezelni...

Mikor nő fel végre egy átlag Magyar?(költői k)

2021. máj. 30. 18:40
 6/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Jót nevettem ám. Így is teszek ha majd mèltòztat arra, hogy egyaltán hozzám szóljon.
2021. máj. 30. 18:40
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Na, egy újabb tipikus felállás: gyökér anyós + tutyimutyi puhapöcs pali + tehetetlen nő = csődbe ment kapcsolat.

Jól írták előttem, nehogy szülj neki, mert utánfutóval sokkal nehezebb lesz új párt találni, új életet kezdeni.

2021. máj. 30. 18:41
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Megtetted, amit lehetett, nem a te dolgod innentől a megoldás, a pasinak kell lépni. Amíg így ugrál az anyjának, tényleg ne szülj neki.
2021. máj. 30. 18:44
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

"De olyan szépen kedvesen ahogyan azt kell."

Buta vagy. Csak anyuci pici fiát lehet rángatni, vagy a fülébe dolgokat súgni. Egy igazi férfi, aki tiszteli az anyját, de szereti a feleségét, már rég helyre pattintotta volna az anyját. A tied töketlen. Ne házasodj, ne vállalj ide gyereket, mert a gyereked fejében is a nagyanyja fog bogarászni, és ne hidd, hogy a párod melletted fog állni.

2021. máj. 30. 18:52
 10/15 anonim ***** válasza:
78%
Én csak azt nem értem, hogyha a találkozásaitok nulla, akkor honnan tudod, hogy mit beszél rólad?
2021. máj. 30. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!