Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Tudok valamit tenni szakítás...

Tudok valamit tenni szakítás után, de beleadtam a pénzem?

Figyelt kérdés

Expárom anyjának házában éltünk. Nem voltunk házasok. Viszont exem hitelt vett fel amit együtt fizettünk és az alsó szinten építettünk fürdőszobát és két szobát.

Pár hónapja külön váltunk, van két közös gyerekünk. Nyilvánvaló, hogy én jöttem el. Az anyja a mai napig beleköt ha telefonon beszélünk az exemmel.

1 millió Ft-ot vettünk fel anno, ki is lett fizetve a hitel. Ezáltal én is növeltem a házuk értékét. Tudok belőle igényelni valamennyit?

2021. máj. 7. 19:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

"Legközelebb majd talán okosabb leszel, és a rózsaszín köd miatt nem fektetsz bele más tulajdonába."

Az miért rossz dolog szerinted, hogy ha valaki egy házban hónapokig (évekig?) lakik "ingyen", akkor besegít a felújításba? Ez az összeg egy évre lebontva havi 40 ezer, ennyiért egy garzont nem lehetne bérelni.

2021. máj. 8. 02:34
 12/16 anonim ***** válasza:
76%
De ha meg nem fizetett volna be a hitelbe a kérdező, azzal jönne mindenki hogy mekkora élősködő, ingyen lakott az anyósnál és még a felújításra is sajnált havi pár tízezret.
2021. máj. 8. 02:35
 13/16 anonim ***** válasza:
53%
Pont emiatt írtam ezt a rózsaszín ködös dolgot, hogy utólag semmi értelme ezért harcolni, hisz ott lakott. Ez a minimum, hogy ennyivel ő is beszállt. Ugye, ha ezt nem a rózsaszín köd tette volna, akkor a kérdező reálisan gondolkodnia, és egy fillért se követelne vissza. Illetve még se fordulna ilyen a fejében.
2021. máj. 8. 08:18
 14/16 anonim ***** válasza:
47%
Persze, itt értéknővelő beruházás volt. Tudod bizonyítani, főleg tanukkal, és a hitelfelvétel időpontja úgy is egyértelmű.hogy ekkor és ekkortól éltetek együtt, onnét közös vagyon. Tulajdon jogod keletkezett. Ez az eset az mikor fogadj ügyvédet, Ő minden elmond.
2021. máj. 8. 09:53
 15/16 anonim ***** válasza:
0%
Itt nem 500 ezerről van szó, sokkal többről.
2021. máj. 8. 09:55
 16/16 anonim ***** válasza:
0%
Hát ez szívás, ezért nem vennék fel soha olyannal hitelt aki még csak nem is a férjem
2021. máj. 8. 16:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!