Tegezed vagy magázod(önözöd) anyósod apósod?
Figyelt kérdés
Mi elejétől fogva tegeződünk, és a párom is az én anyamekat tegezi2021. ápr. 22. 18:02
11/19 anonim válasza:
Párom szüleit tegezem szinte a kezdetektől fogva, párom még magázza apukámat mert csak kétszer találkoztak eddig.
26/N
13/19 anonim válasza:
Magázom, ő tegezi az én szüleimet (mondjuk őket mindenki)
14/19 anonim válasza:
Én tetszikelem (tessékelem) anyósom.
Pl. Hogy tetszik lenni? Tessék jönni ...
És I. néninek szólítom.
Apósom nincs, meghalt már korábban, nem ismertem.
15/19 anonim válasza:
Két évig magáznom kellett és miután letettem az érettségit azt mondta hogy: most már elég érett vagy ahhoz hogy tegez. ( Anyádat gondoltam magamba.)
16/19 anonim válasza:
Én 44 vagyok , 4 éve vagyokunk együtt,de magázom Őket, ők viszont kapásból tegeztek. Fura kicsit. Viszont a párom olyan 1 év után már tegeződött a szüleimmel.
17/19 anonim válasza:
Amikor a nővéremmel először találkoztak, egyből felajánlotta neki hogy tegeződjenek. Nekem azóta se. Pedig csak három évvel vagyok fiatalabb a tesómnál. 😁
18/19 Katona Dius válasza:
Én magázom az ő szüleit, ő is az én szüleimet. Egyik oldalról sem történt felajánlás a tegezésre.
Öcsém barátnőinek azonnal felajánlják XD
Párom 33 éves, a csajszik 16-18 közöttiek voltak eddig.
19/19 anonim válasza:
Magazom oket, ok tegeznek engem. 10 éve vagyunk egyutt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!