Csalódtam az anyósban, elmondanám neki, de hogyan tegyem?
Legalább már tudod, milyen jellemtelen.
(Persze ezzel nem vagy kisegítve.)
Kérdező, tényleg igyekezzetek mielőbb elköltözni.
Én nem szólnék, főleg, ha olyan hirtelen típus az anyós.
Férjednek azért mondd el szerintem.
Amúgy miért adod bele minden pénzedet a közösbe?
Akkor hogy tudtok félretenni önálló otthonra?
Soha semmilyen körülmények között nem adjuk le a pénzünket másnak teljes egészében. Főleg nem az anyósnak. Mert ha kidobnak nem lesz egy fillér sem a zsebedben. Nem vehetsz hirtelen felindulásból egy csokit és nem nagy dolgot mondtam.
Szerintem ne mondj semmit. Fogd fel tanulságnak és gyűjtsd a pénzt és menj onnan minél előbb. Nekem kicsit fura hogy a párod nem áll ki melletted. Vajon elköltözne veled? Szerintem eljött az a pont amikor igen fontos kérdések buktak ki. Ezekre próbálj magadnak válaszolni.
És van egy megfigyelésem. Az emberek azt hiszik, hogy ha mindig mindent megtesznek akkor ők attól jók lesznek a másik szemében. De ez ritkán van így. Nem attól leszel jó valakinek ha kimosod helyette a ruháit. Utána benned lesz a tüske. Nem kell mindig mindenkinek megfelelni. Biztos tud mondani valamit igaz vagy hamis okot amiért nem szeret téged. Lehet csak annyi hogy ott vagy. És ha külön élnétek ezek a problémák nem lennének. De az is lehet hogy lennének. Nincs csak fekete vagy csak fehér.
Kedves kérdező! Nem bántásból de olyan nincs hogy villanyszámla elmaradás jön a semmiből, főleg 170 ezer. Ezt neked is tudnod kell.
Szerintem leadjátok a pénzt és aki gazdálkodik vele, az nagyon rosszul bànik a pénzzel. Lehet elfolyik a kezéből. Ha jól értem mind a 3 an dolgoztok és nem albérletben éltek. Valaki nagyon rosszul osztja be a pénzt nálatok. Mi lenne ha nem adnátok le a pénzt csak úgy, hanem írnátok a kiadásokat, és a fix mint a víz villany harmadolni, az étkezést meg külön az anyóstól megoldani. Talán így maradna új ruhára is neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!