Beszolóngató, iranyítgató anyósoknak -akinek van ilyen- ugye mind sz.a.r a házassága?
A mi életünk a sajátunk és magunknak éljük.
Baráti körünkben sem divat egymás életébe beleszólogatni.
A volt anyosomnak mindenbe aposom parancsolt, szerintem o a menyecskeken elte ki magat😀
Nekem nem volt vele rossz viszonyom, de vilagos volt hogy minden menyevel szemben nagyon kritikus volt. Mindig neki meg a fiainak volt igaza... de a sajat anyosat o is uton utfelen szidta 😆
Én általában azt vettem észre hogy a fusztraltak jobban foglalkoznak más életével mert ugye a sajatjuk unalmas.
12. Attol függ, amikor csak az ő ötlete a jó és úgy mondja mintha azt neked muszalj lenne vagy ha nem úgy csinálod akkor megharagszom akkor az mi?
Ez a beszólás. A tanács amiről te írsz az más,senki nem arról beszél ne keverjük
"Én általában azt vettem észre hogy a fusztraltak jobban foglalkoznak más életével mert ugye a sajatjuk unalmas."
Te ugyanazt csinálod :D
17 nonsense amit írsz.
Csak hogy te is írj vmi baromságot ide firkantasz, nem érted miről beszélek.
Semmi értelme.
Nem értitek.
Statisztikailag írtam hogy akinek xar az élete az jobban foglalkozik a maseval és beleokoskodik mint az aki elégedett mert az inkább a sajatjaval foglalkozik.
Ehez kértem volna véleményt de nem értettétek.
Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!