Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Hogy akadályozzam meg hogy...

Hogy akadályozzam meg hogy apósom ide költözzön?

Figyelt kérdés

Néhány éve vettünk egy házat egy nagyon aranyos kisvárosban, Pest megyében. A férjem szülei ki voltak borulva, hogy milyen messze költözünk, így már nem fogunk tudni hetente odajárni, és nagyon sok ocsmányságot összehordtak, hogy megakadályozzák a költözést. Mi viszont erősek voltunk, és nagyon akartunk már egy kis nyugalmat tőlük, több időt kettesben tölteni, stb. Szóval csakazértis költöztünk. A férjem pedig mindig dicsérte a települést, csak jót mondott róla, hogy a szülei elfogadják, és sikerült is, mert egy ideje nem piszkálnak.

Viszont most a szülei válnak és az apja ide akar költözni, mert hogy annyit áradoztunk a városról hogy megtetszett neki és ő is itt akar lakni. A férjem örül neki, hogy közelebb lesz az apjához, én viszont féltem a családi békénket, amiért megküzdöttünk. Sokkal jobb volt amíg mindenkitől egyenlő távolságra voltunk és a távolság miatt végre nem volt sértődés abból ha egy vagy két hétvégét kihagytunk. Nem mellesleg apósommal nincs semmi közös témánk, mindig olyan feszült és merev a hangulat ha beszélgetnünk kéne. De a férjem kiborulna ha nem mennék vele látogatni. Szóval valahogy meg kéne akadályoznom hogy a közelbe költözzön, de úgy hogy ne én legyek a családromboló sárkány.

2021. ápr. 10. 09:00
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

21

Mi van? :D

2021. ápr. 10. 23:51
 22/28 anonim ***** válasza:
73%
Azt kétlem, valakivel összekeversz, de egyébként megsúgom: itt mindenki neve az,hogy "anonim" :D
2021. ápr. 10. 23:55
 23/28 anonim ***** válasza:
0%
Azért kérdeztem, hogy hány éves vagy, mert általában értelmetlen válaszaid vannak, de így már értem miért.
2021. ápr. 10. 23:58
 24/28 anonim ***** válasza:
mi az, hogy papa papi?
2021. ápr. 11. 00:16
 25/28 anonim ***** válasza:
7hetedik, nem tudom mi bajod van, de szerintem 13 évesen nem is szabadna használd ezt az oldalt, ugyanis csak 16 felett lehet. Na szia
2021. ápr. 11. 00:30
 26/28 anonim ***** válasza:
lehet1 kérdésem ?
2021. ápr. 11. 00:31
 27/28 anonim ***** válasza:
mi?
2021. ápr. 11. 00:32
 28/28 anonim ***** válasza:
10%
Mi a kérdésed?
2021. ápr. 11. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!