Hogy akadályozzam meg hogy apósom ide költözzön?
Néhány éve vettünk egy házat egy nagyon aranyos kisvárosban, Pest megyében. A férjem szülei ki voltak borulva, hogy milyen messze költözünk, így már nem fogunk tudni hetente odajárni, és nagyon sok ocsmányságot összehordtak, hogy megakadályozzák a költözést. Mi viszont erősek voltunk, és nagyon akartunk már egy kis nyugalmat tőlük, több időt kettesben tölteni, stb. Szóval csakazértis költöztünk. A férjem pedig mindig dicsérte a települést, csak jót mondott róla, hogy a szülei elfogadják, és sikerült is, mert egy ideje nem piszkálnak.
Viszont most a szülei válnak és az apja ide akar költözni, mert hogy annyit áradoztunk a városról hogy megtetszett neki és ő is itt akar lakni. A férjem örül neki, hogy közelebb lesz az apjához, én viszont féltem a családi békénket, amiért megküzdöttünk. Sokkal jobb volt amíg mindenkitől egyenlő távolságra voltunk és a távolság miatt végre nem volt sértődés abból ha egy vagy két hétvégét kihagytunk. Nem mellesleg apósommal nincs semmi közös témánk, mindig olyan feszült és merev a hangulat ha beszélgetnünk kéne. De a férjem kiborulna ha nem mennék vele látogatni. Szóval valahogy meg kéne akadályoznom hogy a közelbe költözzön, de úgy hogy ne én legyek a családromboló sárkány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!