Hogy akadályozzam meg hogy apósom ide költözzön?
Néhány éve vettünk egy házat egy nagyon aranyos kisvárosban, Pest megyében. A férjem szülei ki voltak borulva, hogy milyen messze költözünk, így már nem fogunk tudni hetente odajárni, és nagyon sok ocsmányságot összehordtak, hogy megakadályozzák a költözést. Mi viszont erősek voltunk, és nagyon akartunk már egy kis nyugalmat tőlük, több időt kettesben tölteni, stb. Szóval csakazértis költöztünk. A férjem pedig mindig dicsérte a települést, csak jót mondott róla, hogy a szülei elfogadják, és sikerült is, mert egy ideje nem piszkálnak.
Viszont most a szülei válnak és az apja ide akar költözni, mert hogy annyit áradoztunk a városról hogy megtetszett neki és ő is itt akar lakni. A férjem örül neki, hogy közelebb lesz az apjához, én viszont féltem a családi békénket, amiért megküzdöttünk. Sokkal jobb volt amíg mindenkitől egyenlő távolságra voltunk és a távolság miatt végre nem volt sértődés abból ha egy vagy két hétvégét kihagytunk. Nem mellesleg apósommal nincs semmi közös témánk, mindig olyan feszült és merev a hangulat ha beszélgetnünk kéne. De a férjem kiborulna ha nem mennék vele látogatni. Szóval valahogy meg kéne akadályoznom hogy a közelbe költözzön, de úgy hogy ne én legyek a családromboló sárkány.
Nem örülnék és sem, se olyan nagyon nem tudsz mit tenni
Azért beszéld meg a férjreddel, hogy ég város, az OK, de több nem.
Ne engedjétek oda szokni!
Én nem kövezném meg elsőre a kérdezőt, mert nem tudni, hogy mi lenne az após célja az oda költözéssel. Lehet, hogy új életet akar kezdeni az elmondottak alapján szimpatikus városban és ugyanolyan önálló lenne, mint eddig. Vagy azért költözne oda, hogy visszaállítsa a régi rendszert, amiből menekültetek és a nyakatokra üljön.
Én nem háborognék előre, de megbeszélném a helyedben a pároddal, hogy ő tervez-e változtatást az életviteletekben az apja közelsége miatt vagy sem. Ha nem, akkor előre félsz a semmitől, ha igen, még mindig találhattok köztes megoldást.
Apóssal meg tisztázni kell (ha úgy döttötök), hogy az eddigi kapcsolattartási mód nem változik ezután sem.
Szintén? Had hogy odaköltözzön és kérj tőle 45 000Ft ot havi lakbért + REZSI :)
Alá írva KÖZJEGYZŐ JELENLÉTÉBEN !!
punk tum!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!