Ha párom szülei meghaltak (pár éve), jogos, ha szerinte az én szüleimmel már nem kéne találkozniuk a gyerekeknek, mert nem lenne fer a szüleivel szemben, előnybe jutnának az én szüleim az ő szüleivel szemben, hisz ők már nem tudnak találkozni?
Nem jogos. Baj van az "agyával".
Milyen értelme lenne a gyerekeket az élő nagyszülőktől is megfosztani? Így egy embernek rossz, amíg rendbe nem hozza magát. Az élő nagyszülők látogatásának hiánya neki sem lenne jó, elenben az unokáknak is, a nagyszülőknek is rossz.
A srácot pszichoterápiára el kell vinned. Most.
Mondd, hogy ez csak elméleti kérdés és még nincsenek gyerekeitek (és ettől a f@sz(i)tól nem is akarsz).
Nagyon beteg, satu hülye.
Ezt csak kitaláltad ugye?
De ha nem, akkor szerintem hülyeség. Nekem sem él az összes nagyszülőm, de örülk hogy azok akik még vannak, ők részei lehetnek az életemnek. A te szüleid nem halottak, ne kezeljétek úgy őket.
Vannak ilyen kretének.
Ismerek olyan párt, ahol a srácnak már a szülein kívül csak 3 rokona élt: egy alkesz nagybácsi, aki csavargott valahol, egy demens dédi a krónikus osztályon és még valami elhunyt nagynéni férje, a lánynak meg népes családja volt több testvérrel, nagynénikkel, nagybácsikkal, azok családjával.
A srác kitalálta, hogy az esküvőn max 10 vendég lehet a lány oldaláról is, mert neki sincsenek rokonai, csak pár közeli barátját hívta a szülein kívül...
Vagyis hiába meredek, sajnos vannak ilyen idióták.
A kérdés szerintem is provokatív, nehéz elképzelni, hogy ilyen ostoba emberek vannak, és senki nem mos be nekik egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!