Normális, hogy minden hétvégén át kell menni a párom anyjához, mert hívja a párom, hogy ugorjunk át?
Én ilyen helyzet miatt dobtam ki a volt barátomat... nem normális hogy egy felnőtt ember hétvégente 5-6 órákat ücsörögjön szombaton anyucinál, másnap meg mamucinál. Persze nekem is mindig kötelező volt mennem, mint "a párja".
No comment. A hétvégéin 95%-ban erről szóltak, semmi közös program, kettesben töltött programok, nekem meg elegem lett 1,5 év után.
Nem lepődök meg, hogy ő lassan szakítás óta, ca. 6 éve egyedül van :D
Es Te komolyan ugy elmentel veluk kettesben helyett negyesben?? Oda ahova kettesben akartal. Igy is lett program csak 4en?
Jajj nalunk meg anyuka akarta hogy mi hivjuk el, en megmondtam negyszemkozt paromnak hogy en vele es nem veluk akarok menni. Biztos nem megyek ha mennek. Aztan elmentunk ketten.. :D haha
Ne engedj! Ha te nem akarsz menni hozzájuk, akkor ne menj, és ha a párod ennyire nem érti meg, hogy nem normális az, ha minden hétvégén ott lógtok náluk, akkor engedd el ezt a kapcsolatot.
,,Nekem már sok, többször volt, összezörrenésünk a párommal, mert én szeretnék több időt vele tölteni kettesben"
Ha te megpróbáltad felnőtt ember módjára megbeszélni vele, de ő még mindig nem képes felfogni, hogy ez így nagyon nincs rendben, akkor tényleg nem érdemli meg, hogy mellette maradj. Ez az ő baja, hogy felnőtt létére nem képes leszakadni az anyjáról. Nem te vagy a gonosz, te teljesen jól látod a dolgokat.
Meg ez is, milyen már, hogy te kitaláltál valami programot, ahol kettesben tudtok lenni, erre ő meg elhívja a szüleit is. Kivel akar romantikázni? Veled, vagy az anyjával?
Sajnos, nagyon valószínű, hogy ez a probléma nem fog megoldódni. Előbb-utóbb tarthatatlanná válik ez a helyzet. Nem tudnád még egyszer megbeszélni ezt a pároddal?
Nyilván szereted, így az, hogy emiatt szakítsatok, nem egy boldog gondolat a számodra. De ha ő ennyire nem képes észrevenni, hogy az anyja mellett van egy párja is, akkor nem érdemes tovább próbálkozni.
Kívánom, hogy rendbe jöjjön a dolog. Jobbulást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!