Anyós probléma, ezt vegyem szakításnak?
Ezt nevezik udvariasságnak. Mint amikor rossz kaját főzöl és a kapcsolat legelején még nem azt mondod"igen rossz amit főztél" mert ugye jó kapcsolatot akarsz.
Ha kérdeznéd anyóstól "Csúnya vagyok?" mire ő " Mint a bűn" akkor is azt gondolnád, csak kimondta amit gondol? :P
“Párod” egy órán keresztül hallgatta, hogy az anyja lehord téged? Meg te is tűrted?
Ajha!
Pl. Normális stílusban is lehet vele beszélni.
Szeretetről 3. alkalomra nincs miről beszélni még ennek ellenére te sem voltál jófej.
Annyival lelehetett volna zárni, hogy oké, majd ha tudunk normálisan beszélgetni akkor beszélgetünk. Én köszönöm szépen elmentem.
Az meg, hogy a pasi nem tud venni egy eljegyzési gyűrűt ( legolcsóbb is 30 ezer...) Az már ultra gáz,főleg hogy nem áll ki melletted + mi az hogy nem engedi ki a házból stb? Felnőtt érett férfi ilyet nem hagy. Vicc az egész
Fú, hallod, ha mindez igaz, örülj inkább, hogy megszabadulsz egy ilyen családtól.
Anyuka pici fia, hagyd a francba.
Ha egy kulturált mondattal nem tudtad megbeszélni vele hanem ilyen stílusban beszéltél vele, hogy " pörögj el, meg cafka meg stb" nem csodálkoznék ha egy büdös nagy pofont kaptál volna mellé...
Kíváncsi lennék azért a te ártatlanságodra.
Gondolom inkább támadtál, mintsem okosan leszerelted volna kultur üzemmódba...
valaki magyarázza el pls
nem cigó vagyok nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!