Anyósom megpofozta a gyerekem?
Nincs gyerekem. 21 vagyok. De van egy 4eves keresztlanyom meg egy 2eves unokaocsem. Nem azt mondom hogy minden 5. Percben felvannak pofozva, de igen neha elszalad veluk a lo, es olyankor az anyjanak megkell csapkodnia a segget hogy ertsen a szobol, mert mar tulzasba esik. Es igen ilyenkor ert is a szobol.
Anyam elmeselte hogy en/mi mennyit kaptunk gyerekkent. Aztan ittvagyok. Nem is volt velem gond soha :)
21/f
Itt tényleg túlzásnak tartom.
Mondjuk én inkább akkor kevertem le a gyereknek, ha a szemem láttára rúg bele egy állatba. Ilyenkor nem érdekel, hogy hogy nevelik otthon, tanulja meg, hogy bizony van olyan helyzet, hogy nem intézik el annyival, hogy "Bencuska, ne bántsd a cicát!Fáj neki, neked is fájna!".
Meg lehet kövezni, de vegyük tudomásul, de a magyar az nem egy élére fésült svájci meg skandináv nép, akinek soha sem kell odabaxni, még 1 alkalommal sem. Nem azt mondom, hogy orrba-szájba verrni kell a gyereket, mert avval tényleg csak sérül-lsd: előző generációk-, de ha tényleg nem használ semmi , akkor már csak ez marad.
A kisgyerek sokszor a szülő (anyós, stb) feszültségét testesíti meg, amikor "csakakzértis" rosszalkodik...
Na, melyik volt előbb: a tyúk, vagy a tojás?
Anyóst amúgy felkenni a falra!
Másfél éves ahogy írtad, anyósod szerint nevelő célzata volt?
Nem.
Kicsi még, nem fogja fel.
Azért a 24-es válaszoló remélem nem úgy gondolta, hogy akárki gyerekét nyakon vágja?!
A veréssel elmondom mit lehet elérni, pusztán annyit, hogy a gyerek félelemből nem fog csinálni valamit.
Kitől fél? A szüleitől.
Ezért nem bántom a gyereket.
Semmi értelme, sokkal több eszköz van a féken tartására, mint egy pofon vagy nem tudom...
Persze, ehhez kell némi intelligencia, hogy a gyereket verés nélkül tudd szabályozni, beismerem, hogy az nem mindenkinek van.
Akkorat adtam volna neki a te helyedben hogy a fal adta volna a masikat. Egy jo pofont neki. Nem erdekelt volna se az eletkora se hogy kije vagyok se semmi. Usse sajat magat ne a gyereket.
No
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!