Más anyós vagy após "megölne" ezért?
Én vagyok, akit megutált az anyós. Nincs gyerek. Egyrészt nagyon közel laknak az én szüleimhez, gyakran összefutnak. Másrészt a exférjemmel nem szakadt meg a kapcsolatom, barátok maradtunk (minden extra nélkül, tényleg csak barátság). Együtt szoktunk hazautazni a szülőkhöz (nekem van autóm, az exnek nincs, másik városban laknak), én megyek az enyémekhez, ő az övékhez.
Én mennék hozzájuk is látogatóba (mert nekem 14 évig ők voltak a családom, hiányoznak nagyon), de nem akarok, ha nem lát szívesen az exanyós (após szeret engem most is, de inkább hallgat, nem akar veszekedést), nem is megyek, pedig az exem lobbizik értem, össze is kapott miattam múltkor az anyjával, mert nem értette meg, hogy a fia nem miattam szingli, hanem mert az akar lenni. Ezeket az ex akkor meséli, mikor megyünk hazafelé, mert annyira felidegeli, hogy az anyja ennyire korlátolt.
Tudom, tudom, én csinálom magamnak a szívfájdalmat azzal, hogy hallgatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!