Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Más anyós vagy após "megölne"...

Más anyós vagy após "megölne" ezért?

Figyelt kérdés
Alapvetően nagyon elnézőek, kedvesek velem és szeretnek is. Sokmindenben rettentően eltér a véleményünk, beleszólnának a dolgokba. Megszámlálhatatlan olyan dolgom van amibe pedig nem szóltak bele, tudom más anyós már kikezdett volna engem. (Kieg. Nem nem csaltam meg a fiukat.) Ezért mindig hálás leszek. De valamiért mégsem érzek akkora szeretetet és melegséget irántuk,nem szeretnék konfliktust de nem tudok jobbfej lenni. Akárki mást kaptam volna leendő anyóséknak szerintem "megöltek volna" de valamiért nem tudom az éles témákban nem egyezünk. Hogy szeressem meg őket? Főleg ha huzamos ideig az életem részei lesznek a jövőben? Azaz valóban anyósék lesznek. Hogy miért kezdtek volna ki mások arról regényt írhatnék, de a nagy szemet hunyásaik ellenére sem tudom őket úgy szeretni ahogy kellene. Feszengek a társaságukban. N

2020. okt. 28. 21:01
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha elváltatok és ha van is gyerek gondolom nagyobb. Akkor sehol sem kell találkoznod az exanyóssal. Tehát honnan tudnád hogy mit gondol? Ne keresd változtass számot. Semmi köze hozzád nemhogymég beszólogasson. Sosem értettem hogy Hogyan? Ha megszakad a kapcsolatod az anyóssal.Énn teljesssen elbújtam előle lélekben tehát nem tud belémkötni ígyszeretjük egymást.:d
2020. nov. 11. 21:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Vagy kisgyerek van és miatta felveszed nekik a telefonod?Más okot nem tudnék elképzelni hogy miért kellene beszélned vele de akkor se vagy köteles ha van gyerek.Max megy a gyámügyre aztán most korona idején semmit se tud intézni utána meg saját ktg.re mehet havi 1-2 órát de nem vagy köteles beengedni az ingatlanodba.
2020. nov. 11. 21:37
 13/14 anonim ***** válasza:

Én vagyok, akit megutált az anyós. Nincs gyerek. Egyrészt nagyon közel laknak az én szüleimhez, gyakran összefutnak. Másrészt a exférjemmel nem szakadt meg a kapcsolatom, barátok maradtunk (minden extra nélkül, tényleg csak barátság). Együtt szoktunk hazautazni a szülőkhöz (nekem van autóm, az exnek nincs, másik városban laknak), én megyek az enyémekhez, ő az övékhez.

Én mennék hozzájuk is látogatóba (mert nekem 14 évig ők voltak a családom, hiányoznak nagyon), de nem akarok, ha nem lát szívesen az exanyós (após szeret engem most is, de inkább hallgat, nem akar veszekedést), nem is megyek, pedig az exem lobbizik értem, össze is kapott miattam múltkor az anyjával, mert nem értette meg, hogy a fia nem miattam szingli, hanem mert az akar lenni. Ezeket az ex akkor meséli, mikor megyünk hazafelé, mert annyira felidegeli, hogy az anyja ennyire korlátolt.

Tudom, tudom, én csinálom magamnak a szívfájdalmat azzal, hogy hallgatom.

2020. nov. 12. 19:27
 14/14 A kérdező kommentje:
Megoldom neked.Ne hallgasd és ne beszélj vele,így teljesen kiiktattad. Ha nem akarod ezt.Akkor biztosan nem vagy rajta túl és igen ott belül szereted azt a pasit!Ha semmit se éreznél magasról tojnál arra van e mivel hazamennie látogatóba illetve tojnál arrahogymit gondol az exanyós! Lépj túl legyél boldog. Addig vagy jó neki amíg nem csajozik be.Te meghallgatod stb.Legyen benned nőu tartás.:) Sok sikert!
2020. nov. 12. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!