Anyós engem leszar ?
26N vagyok párom 34F 3 éve vagyunk együtt
Az anyóssal nincs semmi bajom,kedves, normális, nem szól bele az életünkbe.
Ami nekem fura az az,hogy 2 hete koronás lett 3 munkatársam is,pár embert el is küldtek
Most pénteken lenne szülinap,nevnapozás én már 2 héttel ezelőtt szóltam a páromnak,hogy lehet megse kéne menni
Anyosnak is meséltem a munkahelyi koronárol,nem izgatta
Ma párom felhívott,hogy nálunk is megjelent a korona a munkahelyen,mesélte az anyjának is, az anyja egyből jajj kisfiam akkor ne gyertek inkább
Egy valamit nem értek nálam 3 koronás van tök mindegy
Pároméknál most jelent meg 1 koronás már panikol az anyós
Nálam miért szarta le eddig azt,hogy 3 ember koronás és kirugtak 10 embert, jöjjünk pénteken
Most meg párom után mégse jöjjünk ünnepelni
Nektek ez nem fura
Eddig nem vette komolyan. De most, hogy már a fia közelében is van, komolyabban veszi. Vagy úgy gondolja, ha már mindkettőtök részére van valaki, akkor az veszélyesebb.
Én ebbe semmit sem látnék bele, főleg így, hogy írod, hogy kedves és normális veled.
Nehogy már ilyen semmiből csinálj ügyet.
Nem, nem fura!
Az, hogy kirúgtak 10 embert, annak mi köze anyóshoz?
Amig 1 családtagnak környezetében jelent meg a vírus, úgy gondolta, hogy nem annyira veszélyes, de mikor már több családtag közelében is, akkor már a veszély duplájára nő, hogy valaki esetleg beteg.
Nagyon kedves, rendes anyósod lehet, ha már csak ilyen mondvacsinált dolgokba tudsz belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!