Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ki, hogy bírja rábízni gyermek...

Ki, hogy bírja rábízni gyermekét anyósára?

Figyelt kérdés

Már egy ideje együtt élünk párommal, van egy gyerekünk 2 éves. Namármost olykor a mama szeretné magához vinni a kisembert. Persze nekünk is jó kettesben lenni, meg pihenni.

Viszont nem tudom normális dolognak mondható e az, hogy 66 ezer ft ért vigyáz rá?

Kinek, hogy van ez, ez normális így?

2020. okt. 14. 10:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
54%
Nem normális,de sajnos van ilyen. Nem minden nagyi imádja az unokákat. Az én nagymamám anno úgy vállalt el engem, és a másik unokát,hogy cserébe az anyukáink,mostak és takarítottak nála hétvégente :( Pedig ő nem is dolgozott otthon volt...
2020. okt. 14. 13:20
 22/31 anonim ***** válasza:
38%

:D

Pontosabban, hogy jön ki a 66.000 Ft? Mennyi időre? Milyenek a körülmények? Ha pl. anyósodnak alig van pénze még magát is ellátni, de szeretne az unokájával is lenne?! Hogy van ez?

2020. okt. 14. 14:30
 23/31 anonim ***** válasza:
48%
Ez sehogy sincsen,mert a kérdés úgy kamu ahogy van.
2020. okt. 14. 14:36
 24/31 anonim ***** válasza:
66%

Ha lenne gyerekem és ez igaz:

Babysitter-t hívnék és vigyázzon rá ő, neki fizetnék (már ha ez igaz).

2020. okt. 14. 14:57
 25/31 anonim ***** válasza:
42%
Ha igaz a sztori;először is, a mama szeretne vigyázni az unokára. Vagy csak a bevételre hajt? Másodszor pedig, délután, vagy este is tudtok kettesben lenni. Nem kell oda több nap. Aztán nemsokára úgyis ovis lesz, és akkor is megoldható. De 66 ezer mennyi időre szól?
2020. okt. 14. 16:10
 26/31 anonim ***** válasza:
73%
66 ezer per alkalom, vagy hogy kell ezt érteni? Egyébként nem, persze hogy nem normális dolog.
2020. okt. 14. 17:44
 27/31 A kérdező kommentje:
Én nem azt kérdeztem, hogy kamu e a kérdésem vagy sem. Engem csak az érdekel kinél mi a szokás. Természetesen nem közöltem minden apró részletet a kérdésben.
2020. okt. 14. 20:19
 28/31 anonim ***** válasza:
88%

Azt nem is neked kell kérdezni, hanem az olvasók szűrik le a tapasztalatok alapján! :-DDDDD

Azért tényleg beláthatod, hogy egy random összeg bedobása semmiféle információt nem hordoz! Óránként 66ezer, vagy évente? Vagy milyen vetítési alap?????

2020. okt. 14. 20:24
 29/31 anonim ***** válasza:
54%
Hat azért néhény apró részlet nem ártana.... Ugyanis ha 66ezerert egy órát vigyázna a gyerekre nálatok, akkor az egy agyament ötlet. Ha ennyiért 2 hétig vigyáz a gyerekre úgy, hogy az ország másik felebe utazik vele, és mindennap más fizetos programra viszi, még keves is.
2020. okt. 15. 06:18
 30/31 anonim ***** válasza:
73%

Azért vagy egy kamu kislány,mert nem mondod meg,hogy hogy van ez.

Óránként 66E? Alkalmanként?

És mi csinál velük? Programokat csinálnak együtt?

2020. okt. 15. 06:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!