Normalis hogy a páromnak az anyja gondolt egyet es az evfordulonk elott 1 nappal kitalalta hogy menjen haza a parom? Mert szerintem nem. Es paromat pedig droton rangatjak.
Mondjuk eleve ott kezdődik a dolog, hogyha házasok vagyunk, akkor MI vagyunk egy család és igen is ez az első. Elég gáz, ha valaki hazaskent, esetleg gyerekekkel a háta mögött még mindig az anyját és az apját tartja családnak, akik szava mindig fontosabb, mint a feleségé/férjé.
Attól, hogy vannak barátaink és szüleink, még nem húzom keresztbe és kakilom telibe az évfordulónkat, amire a másik hetek óta készül. Az ilyen pasi máskor is gond nélkül rohanni fog anyucihoz. Nem hinném, hogy ne bírná várni az a pakolás 1 napot, ha meg annyira sürgős, akkor keresen valaki más rokont, barátot, szomszédot.
De 32-es, ha a kedves anyósod direkt szervezne rá egy olyan dologra, amire tudja is, hogy hetek óta készülsz, akkor mi lenne, mehetne segíteni a férjed, te meg nyelnéd a békát? Azért ne mondd már ezt nekem.
Tekintsünk el attól, hogy anyósod valószínűleg nem ilyen gané, meg a férjed sem, egy kicsit vonatkoztass el, aztán arra válaszolj már, hogy ha így állna nálatok a dolog, akkor te ugyan nem elküldenéd-e őket a halál fsz@ra, aztán kortyolgatnád-e a pezsgőt.
Nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdező kommentjeit.
"Kétévesek vagyunk." Ez nem arra utal, mintha házassági évfordulót ünnepelnétek.
A legtöbb férfi számára teljesen érdektelen az első randevú/csók/szex napra pontos időpontja és ennek évenkénti szertartásos megünneplése. Engem konkrétan idegesítene is. Ha majd feleségül vesz téged, az már valami, akkor lesz mit ünnepelni évente.
Habár egy tortát max. kerek évfordulóra gondolnék, mondjuk a tizedik évfordulóra először. Az már valami, ha 10 év házasság után van kedvetek ünnepelni a megkötését. :-)
Szóval szerintem eleve túltoltad az ünneplést, a párodnak ez teljesen lényegtelen. Innentől kezdve pedig érthető, hogy neki nem gond elhalasztani pár nappal az ünneplést, te meg ki vagy akadva, hogy eltervezted, de nem úgy lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!