Normalis hogy a páromnak az anyja gondolt egyet es az evfordulonk elott 1 nappal kitalalta hogy menjen haza a parom? Mert szerintem nem. Es paromat pedig droton rangatjak.
Hát valljuk azért be, az átlag pasinak kb lényegtelenek ezek az évfordulók. Max a házassági évfordulóra emlékszik, árra is leginkább azért, mert az asszonynak fontos.
Mondjuk én a sajátomat rendszeresen elfelejtem, pedig nő vagyok
#22:
"Max a házassági évfordulóra emlékszik, árra is leginkább azért, mert az asszonynak fontos."
Elárulom, arra sem! :D
Az enyém legalábbis a valamikor az ötödik környékén felírta a naptárába a kiakadásaum után. :D
Együtt éltek, vagy még a szülőkkel lakik?
Egyébként mi például csak a házassági évfordulót tartjuk meg kettesben. Az együttjárásunk kezdetét nem, az összeköltözésünk napjára még nem is emlékszem. Lehet, a párod anyja is így van vele, és eszébe sem jut, hogy ez valakinek annyira fontos. És ha a srác meg a szülőkkel lakik, de most napokig veled volt, akkor ha valami fontos, nem feltétlenül rosszindulat a részéről.
Valaki írta a lomtalanítást, nálunk a múlt héten volt, de mindenhol ezekben a hetekben van, szóval simán előfordulhat, főleg, ha nincs apuka a képben.
Ha meg együtt éltek, és az anyukának segítség kell, legfeljebb én is mennék a páromnak segíteni, és akkor az estét együtt tölthetnénk.
Igen, vannak olyan szülők, akik ezzel játszmáznak sajnos, de ennyiből én nem vonnám le ezt a következtetést.
"Elárulom, arra sem! :D
Az enyém legalábbis a valamikor az ötödik környékén felírta a naptárába a kiakadásaum után. :D"
A legtöbb férfi már csak ilyen, nekem is csak akkor jut eszembe, amikor a face kiírja, hogy emlékeid X éve! /tettem fől fényképet az esküvőről/
És hányan vagytok ott 24 éve abban a házasságban? Bocs már, hogy valakinek mások az igényei és prioritásai, mint neked.
Mama direkt csinálta, mert tudja, hogy neked fontos lett volna, és így mutatta meg, hogy de a fia szerint meg ő a fontosabb. Na, ha az én férjem csinált volna ilyet, nem lenne a férjem. De kinek mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!