A lányos apák, mivel tesztelik lányuk párját?
Nekem igazából is van lányom vagy három is.
Egyszer úgyis megkérdezik, mit gondolok én a pasiról.
Akkor elmondom, úgy, ahogy gondolom.
Mi mást?
A legnagyobb már férjnél van. Amikor először találkoztunk, valami hamburgeresnél, és azon filóztam, hogy gluténmentes-e a túrós-málnas izé, mert olyan érzékenysége derült ki.
Rögtön arról kezdett beszélni, hogy ez neki is gond, hogy óvatosan kell főznie a lányomnak, mostanában próbálgatja a rizslisztet.
Ez meggyőző volt.
Én végre örülnek ha az enyémnek lenne párja,már husz mult azt se fiuja nem volt és még fiuval se volt kérdezem hogy van ez?
Szerintetek ez normális vagy beteg szegény kis lány?
El kellene vinem egy szakrendelésre
22 vagyok, szerintem sem normális ez.
De sajnos egyre gyakoribb. Egy hónapja egy kedves ismerősöm megkért, hogy szűztelenítsem a lányát, mert még csak most lett pasija 16 évesen, és nem akarják, hogy a fiúnak kelljen vele szenvedni.
Még pénzt is adott volna, de ismerőstől nem fogadom el. Másoknál is voltam már, ott ennyi a tarifa.
E legdurvább eddig egy harminc éves semmire kellő vénlány volt, aki nem akart párkapcsolatot vagy különköltözi. Neki is csak egy kis önbizalom kellett. Pár alkalommal foglalkoztam vele, aztán hamarosan be is pasizott, mostmár terhes az első gyerekükkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!