Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mit tegyek anyósommal?

Mit tegyek anyósommal?

Figyelt kérdés

A probléma ott kezdődik hogy külön lakunk akár hányszor lemegyunk mindig felidigesiti párom a hülyesegeivel ő meg rajtam tölti ki a dühét.

Anyós kijelentette hogy őt egyáltalán nemerdekelem csak a fia érdekli. Én mondtam hogy jó tudni többet nem megyek hozzá. De páromat folyamatosan hívogatja hogy menjen le, ő sokat dolgozik engem le se sz.r. Mit tennétek az ilyen anyossal kijelentette hogy ő nem akar se nagymama lenni azt mondta én kezeltessem magam mert mondtam neki hogy velem ne orditozzon ha valami nem úgy van ahogy ő akarja ordít. Nemfogunk lejarni hozzá de ez hosszú távon kibírhatatlan amiket csinál.

2020. jún. 12. 13:36
 1/5 anonim ***** válasza:
92%
Ha párod le sem car és ha gondja van rajtad vezeti le, akkor csomagban anyóssal megszabadulnék tőle.
2020. jún. 12. 13:52
 2/5 anonim ***** válasza:
90%
Azért azt jó lenne tudni, hogy az anyós miért viselkedik így, mert arról nem szól a történet, hogy te miként viszonyulsz hozzá. Van egy olyan érzésem, hogy itt minden szereplő moderálhatná magát a másikkal szemben.
2020. jún. 12. 13:53
 3/5 Savlekotő ***** válasza:
100%
Anyós szar le vagy a párod,mert nagyon nem mindegy..
2020. jún. 12. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
84%
Ha a párod hepciáskodik veled, akkor vele beszélj. Ha anyósod ok nélkül piszkál, a párodnak kell kiállni érted. A párod kell lerendezze a saját anyját.
2020. jún. 12. 14:13
 5/5 anonim ***** válasza:
72%

Kérdésben a válasz.

Párod le se szar, anyós le se szar.

Akkor, szerintem sussel nekik finomat.

Ennyi

2020. jún. 12. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!