Muszáj elviselni azt, ha egy após többször is flegma stílusban beszél veled?
Figyelt kérdés
Sziasztok ! Férjemmel 7 éve vagyunk együtt ,van egy 2 éves kisfiúnk is . Anyós,apóssal nincs gondom , bár sokmindenbe bele szólnak ,szomszédunk vagyunk . Após tegnap előtt át jött , és flegma stílusban kezdett el nekem mondani valamit ( az most M1) . Erre enis flegman beszéltem . Párom ma mondta , hogy mondta neki az apja ,hogy én fel sem köszöntöttem névnapja alkalmából , biztos haragszom . Úgy érzem nem kell azért mindent el tűrnöm, mert apósom . Unom már ezt a megfelelési kényszert . Férjemmel is össze vesztünk , mert azt mondta nekem , hogy az apjáékat nem hatja meg,hogy én haragszom. Egyébként ez is már mi , hogy az én szememben nem mondja , de páromnak igen , hogy jaj én haragszom , holott azóta voltak is és kedves voltam ,egyáltalán nem voltam flegma ... szerintetek ?2020. ápr. 24. 19:47
1/5 anonim válasza:
Vihar a biliben. Kotekedni es dominalni akar a ven bolond. Ilyenekre sajnos mindig szamitani kell, ha egy hazban, egy telken, szomszed telken laktok veluk. Nem egeszseges. Direkt igy lett ez kitalalva annak idejen, anyuci-apuci kicsi fia ne tudjon mar levalni, hat magunkhoz lancoljuk rafinalt modon, segitesnek alcazva.
2/5 anonim válasza:
Akinek annyi esze van hogy anyósa mellé költözik,így járt.
3/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem M1, hogy mit mondott az apósod "flegmán" és te mit mondtál, magad által is elismerten flegmán.
Ha egyébként nincs gond velük, akkor most 7 év után ne kezdd el keverni a szart!... bár azt mondják, hogy minden kapcsolatban a 7. év valamiért a kritikus, próbálj meg te lenni a kivétel.
Másrészt, biztos nem az apósodék költöztek mellétek, hanem ti őmelléjük, így nyilván jobban belelátnak az életetekbe és ha családtagként HOZZÁSZÓLNAK vagy tanácsolnak valamit, az nem BELESZÓLÁS!
4/5 anonim válasza:
Többször is?
Nem muszáj, el lehet költözni!
Vagy ahogy normális emberek közt szokás egy családban, megbeszélgeted az apóssal, hogy mi a gondod! Nem kell ebbe a férjedet belevonni és családi cirkuszt gyártani, hiszen te sem az apóssal beszélted meg a görcsödet!
5/5 anonim válasza:
Olyan helyre kell költözni, ahova az anyós/após papucsban nem tud átmenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!