Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért fontosabb az apja?

Miért fontosabb az apja?

Figyelt kérdés

Most vagyok 5 hónapos terhes,4 éve vagyunk együtt párommal.mind a ketten szerettük volna a babát..

Na de az apja.

Megkeseríti az életemet,mindenben alámtesz amiben csak tud,minden ismerősünknek engem szid meg hogy az ő fiának nincs esze hogy velem van.

Azt tudni kell róla hogy egész kiskorában bántotta a páromat és a feleségét is..a felesége azóta is vele van, azóta is veri sőt a páromon is azt érzem hogy ragaszkodik hozzá. Egy hétvégén sincs velem mert rohan hozzájuk és ott van.egyszer nem állt ki mellettem amikor szid.amit még észrevettem hogy amikor ott van náluk akkor a párom viselkedése 180fokban változik meg.pedig azt mondja szeret,és hétköznap minden szuper,jó.csak aztán jön a hétvége. Hogyan tudnám megértetni vele hogy szükségem van rá?télleg néha azt érzem hogy most véget vetek ennek az egésznek és elköltözöm mire jön a baba..minden hétvégén kivagyok és aludni sem bírok.nem akarom hogy ebből érezzen valamit szegény a hasamban..kérlek segítsetek hogy mér ragaszkodik oda ennyire.előre is köszönöm nektek!

2020. ápr. 10. 00:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
És minek is vállaltál vele gyereket?
2020. ápr. 10. 00:38
 2/15 A kérdező kommentje:
Első. Mert szeretem.
2020. ápr. 10. 00:40
 3/15 A kérdező kommentje:
Azt kihagytam hogy már a legelején megutált a párom apja mert észre vette a fián hogy szeret,szerelmes.az ismerősök mondták hogy ne foglalkozzak vele csak az nem olyan egyszerű.
2020. ápr. 10. 00:45
 4/15 anonim ***** válasza:
97%
A „ mert szeretem“ az egyik leggyengebb, legmulandobb erv a gyerekvallalasra. Amugy sosem fog megvaltozni, te meg hosszu ideig nem fogod elhagyni. De azert tegy egy probat, adj ultimatumot.
2020. ápr. 10. 01:07
 5/15 anonim ***** válasza:
64%

Miért fontosabb: mert gondolom autoriter módon nevelték és "jó fiú" akar lenni a szemükben, de ennek számos oka lehet hogy valaki miért olyan, amilyen.

Párterápiára hajlandó lenne elmenni szerinted hogy orvosoljátok a helyzetet?

2020. ápr. 10. 04:59
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy szakember se mindig tudja megmondani, hogy ki mit miért tesz. Röviden? Mert szereti.

Az is jó kérdés, hogy egy nyilvánvalóan xar kapcsolatba, te minek szülsz gyereket, ha még meg sincs, de már most panaszkodsz. A párod eddig is ilyen volt, az apja is, első perctől, ennek ismeretében estél teherbe, most meg vergődsz, hogy ez neked nem jó.

5 hónapos terhesen mégis mit szeretnél csinálni? Megváltozni nem fognak, visszacsinálni nem lehet.

2020. ápr. 10. 05:27
 7/15 anonim ***** válasza:
95%
Az hogy az áldozat hízeleg a bántalmazónak, ragaszkodik hozzá, sajnos jellemző vonás. Elég baj hogy felnőttként is megmaradt benne ez a "azt csinálom amit akarsz, úgy viselkedek ahogy akarod, csak ne bánts "attitűd. Remélem tudod hogy sokuknak az erőszakos reakciója normálisak, várható agresszív lesz majd veled meg a gyerekkel egy idő után, hisz neki ez a "normális". Ha elkezdődne nála ez a viselkedés, akkor menekülj a gyerekkel, ne juss oda ahova ő meg az anyja. És számíts rá hogy apróságok lesznek először, nem ütni fog rögtön.
2020. ápr. 10. 05:39
 8/15 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudod vele megértetni, mert magasról kakkant rád. Hamarosan egyedülállóként nevelheted majd a gyereket.
2020. ápr. 10. 06:22
 9/15 anonim ***** válasza:
67%

Esetleg, ha van tíz perced:

https://www.youtube.com/watch?v=3sLwKjvkKkI

2020. ápr. 10. 06:53
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
De tényleg, miért vállaltál gyereket? Az nem érv, hogy mert szereted. Ez egy önbecsapás és kamu.
2020. ápr. 10. 09:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!