Panikol, zaklatja a ferjed, parod az anyukaja a virus miatt vagy azon kivul?
Fiatalabb vagyok majdnem 40 evvel. Mindenem megvan. Nem szorulok rajuk. :D mire rajuk szorulnek 130 evesek lennenek. Szovaaal...😭 De remek hogy nem a feltett kerdesre irnak.
Bemasolom:
Panikol, zaklatja a ferjed, parod az anyukaja a virus miatt vagy azon kivul?
Hogy jön ide, hogy az egyik meghal és a másik hozzátok költözik, ha a kérdésben még zaklatásról hablatyolsz?
Kellemetlen egy némber lehetsz..
Én amikor anyósom megbetegedett, örömmel egyeztem bele, hogy hozzánk költözzön míg meg nem gyógyul. 2 hónapig lakott velünk. Imádtam, egy angyal volt. Olyan jókat tudtunk beszélgetni, hatalmas humora volt. Inkább volt egy idősebb barátnő mint anyós. Tavaly meghalt, ma is megsíratom mert hiányzik.
Szóval igen van aki kijön az anyósával.
De irritáló személy vagy ilyet se találni minden sarkon....persze aki olyan családból származik ahonnan úgy menekült el az a párja családját se gyakran tolerálja. Csak akkor keress egy másik "menekültet" és ne hisztizz azon, hogy valakinek szerető, gondoskodó, aggódó szülei vannak (mert amúgy ez lenne a természetes)
A párom anyja egyedül maradt sajnos nem régen. Én mondtam, hogy bármikor szívesen látjuk. De a vírus miatt nem telefonálgat. Egyeb problémák foglalják le. Amúgy én türelmesebb vagyok vele mint párom.
Az én szüleimmel meg az a helyzet, hogy én hívom fel őket minden nap. Inkább én mondom, hogy ne menjenek sehova. Végülis rajuk veszélyesebb.
Amúgy a kérdésed meg a kommentjeid nincsenek összhangban... döntsd már el mi a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!