Meghívtátok a párotok szüleit a középiskolai ballagásotokra? 18/L
Nem hívtam meg, mert a srácnak akivel akkor együtt jártam, az apja meghalt az abyja meg durván alkesz volt.
De ha olyan szülőkről lett volna szó, akik jófejek és akár még a 2 család összebarátkozására is van esély, lehet meghívnám őket.
Igen, ott voltak, mert már két éve jártunk (ő volt az első nagy szerelmem), és a szüleink is összebarátkoztak, többször voltak "egymásnál". Jófej szülei voltak, szerettem őket. De hol van az már.. Sajnos vége lett a kapcsolatnak ezer éve.
Ott, abban a helyzetben nekem természetes volt, hogy meghívjuk a szüleit is. Nem voltunk így sem sokan. Szóval nálunk így volt.:)
Mikor a párom ballagott 1 éve voltunk együtt akkor ő meghívta a szüleimet.
Rá 1 évre ballagtam én akkor már 2 éve voltunk együtt akkor pedig én is meghívtam őket. Amúgy a ballagáson az osztalytarsaim nagy részénél csak a párjuk volt ott. Annak a szülei nem.
(Ha én ballagtam volna elsőnek és 1 éve lettünk volna együtt én nem hívtam volna meg a szüleit. Szerintem felesleges. Nem is ismernének ott senkit, téged meg úgy is körülvesz a családod.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!