Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » A párommal, nem kedveljük...

A párommal, nem kedveljük egymást Édesanyját. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lényeg, az anyósom folyamatosan szidja Édesanyámat, mert szerinte nem jó szülő.

Nem kapok ajándékot szülinapomra, csak felköszönt, szerinte ez nem elég.

Az ő fiai mindig kapnak ajándékot.

Továbbá szerinte nem foglalkozik velem úgy ahogy szerinte normális lenne... pl.: nem hív fel minden nap az édesanyám.. és még sorolhatnám, apró dolgokat amik engem egyáltalán nem zavarnak...de anyóst annál inkább.. meg kért hogy ezeket ne mondjam el Anyumnak, de mivel róla van szó és mindig nyíltan beszéltünk egymással, elmondtam neki.

Mert ezt meg akartam vele beszélni, nem azért mert zavart, de nekünk tényleg jó kapcsolatunk van mindent meg tudunk beszélni.

Ez után az anyós rigolyái át szálltak a fiára is akivel együtt vagyok.... ...?.

Most már ő is szemre hányja hogy milyen rossz szerinte is anyum.... persze amiket ők látnak engem nem zavarnak inkább az ahogy beszélnek róla... az bánt hogy édesanyám rendes ember aki szereti a gyerekeit és nem ezt érdemli.. egyedül nevelt fel minket, 4 en vagyunk testvérek.

Nem tudott minden hol ott lenni, de igyekezett minden megadni nekünk, amit csak tudott...... ...?

Amiatt mert anyósom ilyen véleménnyel van édesanyámról és bántja... utálom, soha nem fogom kedvelni e miatt, és hogy már a fia is kezdi egyszerűen idegesítő... ..?Édesanyám is érzi a hatást, hogy nem kedveli a párom, de mondtam neki hogy ne foglalkozzon vele... ebben csak az a rossz hogy boldog lenne a párkapcsolat ha ez nem lenne... ráadásul jön a közös babánk és szeretném rendbe tenni a dolgokat... mert ez megoldható dolog lenne...

Vélemény mit tegyek hogy rendbe jöjjön a helyzet..?

Köszönöm a válaszokat

25/L

2020. febr. 27. 12:14
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Egymás Édesanyját nem kedveljük / bocsánat ha félre érthető volt.
2020. febr. 27. 12:17
 2/26 anonim ***** válasza:
98%
A kapcsolat kettőtökről szól, nem egymás anyjáról. Kérd meg, hogy ne hozza föl a témát és ennyi. Valószínűleg nem lesz közös anyós látogatás.
2020. febr. 27. 12:22
 3/26 anonim ***** válasza:
91%
Mondjuk eleve nem értem, mi a jó égnek kell anyosodnak elmondani, hohy az anyád nem hiv fel mindennap, meg nem ad ajándékot a születésnapodra és azt se tudom felfogni, miért mondod el anyadnak az anyósod nem kedveli őt. Egyértelmű, hohy magadnak köszönheted a helyzetet
2020. febr. 27. 12:31
 4/26 anonim ***** válasza:
35%
Ultra gáz vagy.
2020. febr. 27. 12:35
 5/26 anonim ***** válasza:
59%

Aki a szüleimet szidná, vagy ok nélkül utálná, azzal nem lennék együtt, és egy ilyen anyámasszony katonájával sem.

De mivel a gyerek útban van, ez már nem opció nálad.

Anyósod mindenlében kanál nő, semmi nem fog tetszeni neki, ami nem úgy van, ahogy ő akarja. Nem ártana egy helyreigazítás neki, amit szemmel láthatóan a kisfiától nem fog megkapni.

2020. febr. 27. 12:35
 6/26 anonim ***** válasza:
88%

Ha egyik

nek sem mondasz semmit,akkor elmondhatod, hogy "ne szólj szám nem fáj fejem".

2020. febr. 27. 12:36
 7/26 anonim ***** válasza:
29%
Mindent megmond megmutat az anyosnak ..hiaba gyozkoditek. Vicces vagy. Irj meg!!
2020. febr. 27. 12:45
 8/26 anonim ***** válasza:
78%

Az anyósod elérte, hogy a fiával ebben a témában ők alkothatnak egységfrontot ellened. Nehogy azt hidd, hogy ez itt fog megállni. Egyre több téma lesz, amiben a férjedre, hogy is írod, "átszállnak" az anyósod gondolatai, és hát számomra egyértelmű, hogy ez elsősorban a gyereknevelés lesz.

Azért, mondjuk, ha ez az ember az én férjem lenne, azt megkérdezném, hogy mégis miért hányja az ÉN szememre azt, hogy hogy viselkedik VELEM az anyám. Ha ennyire nagy a probléma, akkor menjen oda anyámhoz és beszélje meg vele. Anyósnak meg miért nem mondtad meg, hogy nincs ilyen, hogy ő a háta mögött neked kidumálja anyádat, és még meg is tiltja, hogy elmondd neki, hát mégis mit képzel magáról. Naná, hogy első dolga az embernek rohanni és elmondani, ezt legalább jól csináltad.

Amúgy itt többen kérdezik, hogy miért kell anyósnak elmondani, hogy például hogy köszönt fel szülinapon vagy hányszor beszélnek. Nem érdemes emiatt savazni a kérdezőt, mert 1. az ilyen ember úgy figyel és les, hogy minden apróságból, félszavakból, utalásokból összerakja magának a történetet, az ilyen előtt kb lehetetlen nem elszólni magát az embernek, 2. hát nem nyilvánvaló, hogy anyunak a fiacskája jelent?

Ebben a történetben a férjed a leggázabb, nem az, hogy nem kedvelitek egymás anyját. Aki az anyjával egy követ fúj a saját felesége ellen, az nem nőtt még fel, és manipulálható.

2020. febr. 27. 12:50
 9/26 A kérdező kommentje:

Igazság szerint nem én mondtam el anyósnak a szülinappal kapcsolatos dolgot, szerintem a párom volt.... mert én nem.

Kevés dolgot osztom meg anyóssal, és hát más nem tud ezekről csak párom..

A legtöbb dolgot ő mondja el az anyjànak és ha rá kérdezek tagadja hogy így lett volna... az egész családja ilyen és erre csak most jöttem rá, az új helyzetekből.. biztos hiba volt az hogy elmondtam Anyumnak de az is hogy párom kavarja az anyjával a dolgokat...

2020. febr. 27. 14:21
 10/26 A kérdező kommentje:

Az anyóst már többszőr helyre raktam mert a fia többszöri kérlelés után sem tudta meg tenni.. annyit értem vele hogy az anyja nem jön át hozzánk ha a fia nem hívja.

Ami nekem nem is baj

2020. febr. 27. 14:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!