Segítségre van szükségem! Mit tegyek?
Utolsó! Az anyósok még azért nézik a barátok köztöt nyugi.
Átmész hozzá,és elhozod a tv-t. Akarom mondani a párod elhozza. Te ne emelgess semmit ilyenkor. Ha nem tetszik neki,mond meg nyugodtan,hogy neked kell a törlesztőt fizetni azért,hogy ne kamatos kamatokat számlázzanak ki majd pár év múlva. És inkább a gyerekedre költenéd a tv árát. Ha megsértődik,ez van. Bár nem lenne hozzá joga.
Ha a te neveden van, meg kell fogni, elhozni, aztán közölni vele, hogy egyrészt a te neveden van, másrészt arról volt szó, hogy fizeti a részleteket, de mivel nem tette, nagyon sajnálod, de elviszed a tvt. Ő nem tartotta magát a megállapodáshoz.
Párod hozzáállására is kíváncsi lennék.
Ha lehet tudni mennyit vettél fel?
Meddig és mennyivel fizeted?
Mert ha 180 centis 300 ezer forintos tevet akart akkor kiverném a balhét
A legrosszabb h tudja jon a baba és nem érdekli ha a gyereketeknek valamije nem lesz meg
Ezt mond meg a férjednek!Milyen anya,nagymama az ilyen?????
Benyelném a pénzt aztán tuti h hozzánk nem jönne többet
De az unokát is mértékkel láthatná
Anyakent nem tudom felfogni valaki miért ilyen.
Ha a fia akar tartsa a kapcsolatot vele te meg fejezd be vele
Eljátszotta a bizalmadat
majd ha felnő az unoka mi lesz???
Felvetet vele pár millás hitelt???
Ezen gondolkodjatok el
A saját anyagi helyzetetek a legfontosabb.
Innentől vigyázzatok vele
Ne hagyjatok h manipuláljon!!!!
Nem tudom amúgy miért kell olyan hülyéne lenni, hogy belemégy ilyenekbe...
Saját rokonomnak nem vennék hitelre semmit, nemhogy a párom rokonainak.
Amúgy hazudhatja azt is hogy ajándék volt. Lehet szerez rá tanukat is. Úgy tudom ha 150e Ft feletti értékű, csak akkor tudod visszakövetelni az ajándékot.
Nem tudom mennyibe került a tv, de próbáld meg visszavinni magadhoz. Ennyi amit tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!