Segítségre van szükségem! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Még a kapcsolatunk elején úgy döntöttünk párommal összeköltözünk. Sajnos az anyjához kellett költöznünk. Jött a szülinapom vettünk egy tvt. Ő addig zsarolt hogy vegyek fel neki tv hitelt. Megígérte hogy fizetni fogja. Nagyon kihasznált. Nem bír elviselni hogy boldogok vagyunk a fiával. Elköltöztünk. Közben én babát várok! Mindig azt hajtogatta: Ne mondd el a fiamnak. Tud róla volt is ez mellett vita. De nem akarja fizetni a törlesztőjét. Nekünk is van kiadásunk mint mindenki másnak. Babaszoba stb.. Mit tegyek?? Köszönöm Előre is!2020. febr. 20. 20:01
11/29 anonim válasza:
#8-as, 9-es
Mondjuk én is hitelre vettem a 240ezres tévét, amikor volt olyan akció, hogy 4 havi kamatmentes részletre adják.
Pedig van pénzem, de miért ne?
Nem akartam megtörni a lekötésemet és így kényelmes volt.
Bár gondolom a Kérdező anyósa nem ezt az opciót választotta, de ki tudja?
A tévém már lejárt és úgy döntöttem, hogy legközelebbi akciónál mást veszek.
12/29 anonim válasza:
Hozd el a tévét, add el. Ebbol fizesd a torlesztot.
13/29 anonim válasza:
Hát akkor ez nem a te dolgod, hanem anyósodé. Fizessen csak ő, ha meg nem, akkor beszéld meg a férjeddel!
14/29 anonim válasza:
Hogyhogy nem az ő dolga? Az ő nevén van, ha az anyós nem fizeti, őrajta fogják behajtani!
15/29 A kérdező kommentje:
Sajnos tudom. Viszont ha neki állna feljebb?! Lehet valamit tenni akkor?
2020. febr. 20. 21:37
16/29 anonim válasza:
Rendesen felbac, hogy egyesek nem tudnak értelmezni egy szöveget 🙄
17/29 anonim válasza:
Na és mi van akkor, ha neki áll feljebb? Fizette? Nem! Magyarázhat? Nem! Tv elhoz, eladod, vagy használod, te dolgod. Anyós meg nézze a kilátást az ablakon, vagy vegyen magának tv-t.
18/29 anonim válasza:
ez kamu. őszintén ki néz tévét a 21. századbAN?
19/29 anonim válasza:
Az öregek azért még igen, olykor meg én is.
Azt meg nem véletlenül írtam, hogy az anyós fizesse meg a tartozást. A kérdezőnek nem kell rosszul járnia.
20/29 anonim válasza:
nézd anyós gáz volt ez van, te meg naív voltál és a kismamaság nem ment fel a hülyeség alól...Te neveden van, vagyis ha nem fizeti akkor hozd el a tv-t és fizesd te a törlesztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!