Hogyan kellene ezt kezelnem?
Párod dolga kezelni.
Viszont mivel példát nem írtál, az is lehet, hogy időnként jó meglátásai vannak. Attól, hogy az anyós mondja, akár még igaza is lehet.
Mibe szeretne beleszólni?
Ne azt a márkájú festéket vegyétek, mert nehéz szépen festeni vele?
Vagy ne zöld legyen a fal, hanem hupilila?
Az első tanács, a második a beleszólás.
Eloszor is: nem mondjuk el h felujitunk maxxximum ha kesz meg lehet mutatni de Nem muszaj
Masodszor is: a parod ha nem allitja le anyut, kalap+kabat
Harmadszor is: soha semmit se mondunk el csak utolag
Tanulsag: nalunk bevalt. Semmit se tzdnam eszi oket a fene de nem tudnak belepofazni abba amihez qrrvara semmi kozuk!
N
Én vagyok a nő, a párom a férfi.
Az a baj, hogy mindenben kikéri a nevelőapja véleményét a párom, aki tényleg hozzáértő és ez nem is zavar, de automatikusan elmondja az anyja a véleményét, és persze a párom egyből variál... De minden másban is ilyen az anyja. Állandóan szervezkedik, mindig van valami h..lye családi program és mikor mondom a páromnak, hogy most lenne más dolgunk, akkor is menni kell, mert képtelen szólni... Tehát olyanok a szól bele az anyja, hogy mikor milyen folyamatot csinálunk, miért azt, mennyibe kerül, és mennyit áldozzunk rá... Már megkérdeztem tőle, hogy: te fogsz ott lakni? Persze zokon vette...
A párod idióta.
A nevelőapja ért hozzám, az ő véleményét célszerű megfogadni. Az anyja nem, az övét tehát nem kell. Ez ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!