Én vagyok a bunkó paraszt?
Beszélgettünk a párommal, hogy idén elmegyunk nyaralni a tengerhez. Tavasszal lesz az esküvőnk. Felhozta, hogy az anyja még nem volt a tengernel és milyen jó lenne ha elvinnénk. Na most hárman nyaralni nem az igazi erre mondja, hogy elvisszuk az anyja barátnőjét is. Egyből mondtam, hogy azzal a nővel én biztos nem megyek (hozzá kell tennem, hogy nagyon nem csípem a barátnőjét).
Azt mondta, hogy ha tetszik ha nem elvisszuk és ha nem tetszik otthon maradok.
Őszintén szólva elgondolkodtam az egész kapcsolaton.
Én vagyok tényleg a nem megértő?
Én azt mondtam, hogy csináljuk úgy, hogy elmegyunk ketten, utána ha belefer vagy jövőre elmegyunk egy családi nyaralásra ahova jöhet az anyja, az enyém is illetve a párom húga és családja. Szerintem ez egy korrekt kompromisszum. Mert nem az anyja ellen vagyok hanem a négyes barátnős nyaralás ellen cssk.
Én vagyok a nő. De ennek ellenére is én vagyok a NEM MEGÉRTŐ mert az anyja a barátnőjével érezné jól magát. Én mondtam és kitartok az mellett, hogy vagy családi nyaralás a barátnő nélkül vagy én maradok itthon de mire vissza jön én már nem leszek itt. Ha tőle kaptam ultimátumot akkor tőlem is kap, megha ez a kapcsolatunkba is kerül sem érdekel már.
Azt még próbáld meg megbeszélni a pároddal, hátha belemegy, hogy a tegyük fel 7 napos nyaralásból csak 2-t lesztek az anyjáékkal, a többi 5 nap csak a tiétek.
Külön hotelbe foglaljátok a szállást magatoknak, és egy másikba az anyjáéknak, így nem fogtok összefutni velük azokon a napokon, amit csak kettesben töltenétek.
Mert kettő nénike elveszik a nagyvilágban azért 🙄😀 Igazából most már úgy vagyok vele, hogy ilyen ultimátum után már az sem érdekel ha hárman mennek és ez az egész cirkusz a kapcsolat rovására is megy.
Igaza van mindenkinek aki azt írja h ez csak rosszabb lesz, és meg is mondta neki, hogy ezt nem nyelem le ha tetszik ha nem.
Hagyd el.
Aki a nászútjára az anyját meg az annak a barátnőjét elvinné,közben a feleségét otthonhagyná az minden csak nem igazi férj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!