Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Unoka születése előtt közölni...

Unoka születése előtt közölni csak a tényt mennyire meredek húzás?

Figyelt kérdés
A szülőkkel és bárki mással. Ha az adott pár messzebb lakik,hónapok maradnak ki a találkozások között,de telefonos kapcsolat van. A férfi szülei a nőt fogják a háttérben hibáztatni? Jobb talán a több havi aggódás helyett közvetlen előtte bejelenteni vagy csak megjelenni egy kicsi gyerekkel? Kérem megkeseredett anyósok kíméljenek itt.

2019. dec. 30. 00:36
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
94%
Úristen. Szerintem te nagyin jól járnál, ha egy terápián részt vennél. Tényleg a halalodig titkolhatnád ezt, hogy ne kérdeztem senki semmit, ez nagyon nem normális. Ne szülj akkor gyéreket. Főleg ne a mai világra. Igen..hát aki ebbe bántást lat bele, annak úgy kell. Először amúgy is sokkot kap nagyszülő is, aztán már várja...de ez neked amúgy tok mindegy, mert sehogy se akarsz senkivel beszelni...
2019. dec. 30. 07:34
 22/48 anonim ***** válasza:
89%
Jaaaj te vagy az, aki azért retteg átmenni az anyóshoz, mert meg fogják kérdezni mi volt a karácsonyi menü xdd
2019. dec. 30. 08:11
 23/48 anonim ***** válasza:
34%

Ha "jó" a viszony bird kj valahogy.

Nekem anyos nem tudta a 6.hónapig h terhes vagyok pedig egy faluban laktuk. Az ok hogy 7.hónapban elvesztettük az előzö babát és engem okolt. Ahol találkoztunk mjndennek elhordott mindkettőnket. Aztán megtudta a faluból h babát várok és jajj hát én lányomként szeretlek...na persze...előtte 1.5 évig nem beszéltúnk vele.

2019. dec. 30. 08:45
 24/48 anonim ***** válasza:
93%

"És sajnos de okkal kicsit ki is akarom zárni a többieket. Ki nem állhatom ha muszájból embereket kell fogadni,meg magyarázkodni."

Ha csak az az ok, hogy ne kelljen elmondani hogy érzed magad és fiú vagy lány lesz, úgy igen, meredek húzás.

Ha van olyan rokon, akivel rossz a kapcsolat, megérteném, de a többi rokon sem tudhatja?

És ha a férjed szeretné elmondani? Neked nem kell beszélni velük, de ő pár mondatot sem szólhat a 9 hónap alatt?

A ritkán látott rokonoknak mi is csak annyit mondtunk, hogy jól vagyok, fiú/lány lesz, nem döntöttük el a nevét, januárban születik. Többet nem is kerdeztek. A szomszéd néni jobban kérdezősködött, mint bárki más (mennyit híztam már volt a kedvenc kérdése). Szóval elkerülni úgysem tudod a kérdéseket.

2019. dec. 30. 08:58
 25/48 anonim ***** válasza:
89%
Aki ilyen szinten lelkibeteg lesz egy várandósságot övező természetes érdeklődéstől, az előbb azt tegye rendbe, mielőtt lelkisérültet nevel egy szerencsétlen gyerekből.
2019. dec. 30. 09:00
 26/48 anonim ***** válasza:
78%

Hát nem lennék a szülőd kedves kérdező.

Hálátlan kutya vagy.

2019. dec. 30. 09:01
 27/48 anonim ***** válasza:
89%
Majd terhesen az utcára se lépj ki, mert lehet a szomszéd vagy egy ismerős kérdéseket tesz fel: mikorra várod a babát, fiú vagy lány, stb.. Komolyan gondolkozz el egy pszichológuson. Beteges ahogy gondolkozol.
2019. dec. 30. 09:13
 28/48 anonim ***** válasza:
15%

Én is utálom, ha a terhességről faggatnak. Megmondtuk, hogy baba lesz, de ha bárki zaklatni mer, jobban tudja, belepofázik, kérdezősködik, az soha a büdös életben több infót nem kap és mehet olyan messze, amilyen messze csak lát.

Így a probléma megoldva, persze így is voltak, akik jobban tudják a nemét, az orvosi diagnózisokat, stb.

2019. dec. 30. 10:00
 29/48 anonim ***** válasza:
20%

Hát tudod vissza gondolva most már én se mondanám el anyósnak, ő azt mondta, mikor megtudta, hogy jön a 2., hogy könnyű megcsinalni, fel is kell nevelni... Bár ne mondta volna el neki a férjem, nem baj, képet se kap, majd még látja... Vagy nem.

Akkor ne mond el, mit érdekel mit gondolnak? Egy családnak támogatni kell, örülni, nem ilyeneket beszolni, hogy a mai világba... Hát ő is szült, mit pofazik..

2019. dec. 30. 10:07
 30/48 anonim ***** válasza:
69%

könnyű megcsinalni, fel is kell nevelni..

És? Talán nincs igaza?

2019. dec. 30. 10:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!