Szerintetek ez depresszió is lehet?
Valószínűleg feladta, csendben szenved tovább. Habár nem tudom biztosra de az én apósom is ugyenez volt mint amit leírtál.
Őt anyósom kikészítette. Apósom nem látta értelmét már hogy beszéljen anyóssal. Igaz abba beletartozik az is hogy anyós teljesen kisemmizte. Minden örökségét eladatott majd a pénz eltűnt, semmit nem tud belőle anyós felmutatni. Minden hónapban minden ft-ot oda kellett adnia. Nem is tudott volna miből elmenni de szerintem már a végén belefáradt és nem is akart. Egyetlen egyszer láttam nevetni 4 év alatt amikor megszólalt a Paff a bűvös sárkány én meg megszólaltam hogy anyósom leesett a bicikliről.
Végül öngyilkos lett tavaly :(
Az 55%-ossal ne törödj, egy megkeseredett ember, aki szerint minden nö a férfiakat kizsákmányolja, akik csapdába esve nem tudnak semmit tenni ez ellen.
Rengeteg kérdésre ír ilyen és hasonló válaszokat, amit a legtöbb esetben nem igazán vannak a kérdéssel kapcsoaltban - ahogy itt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!