Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Szerintetek ez depresszió is...

Szerintetek ez depresszió is lehet?

Figyelt kérdés
Apósomról van szó. Nagyon érdekes ember. Alapvetően kedvelem őt, ő is engem, tudom, férjem is mondta anno, hogy ha ott vagyok többet beszél, lejön a családhoz a kuckójából s velünk van legalább, néha még el is mosolyodik (ritka) Anyósom és apósom viszonya röviden siralmas..kb együtt élnek s annyi. Kommunikáció majdnemhogy 0. Anyósom már oda jutott, hogy nem szól érte, elfogadta ezt. Ha anyósom elmegy azt sem kérdi kivel, hová vagy hol volt. Általában elvan a szobájában, nem izgatja semmi, nem érdeklődik, TV-zik. Munka után haverokkal söröcske, ott azért elbeszélget néha, de otthon szótlan, kedvtelen, semmit sem segít max kint a kertben. Ha kérdezi anyósom vagy 1 szóval válaszol vagy motyog. Sajnos testileg is leépült, fizikai melós. Derékfájdalom, be van görbülve s lassúbb is.. Már arra is gondoltunk, hogy Parkinsonja lehet. Férjem finoman célzott is rá,de megkaptuk, hogy nem kell mindent elhinni az internetről. De a tünetek is stimmelnek..Sosem volt egy nagy szájú, hiperaktív személyiség, mint az anyósom, de az utóbbi években totál tönkrement s nem 1x mondta már anyósnak, hogy temetés lesz lassan.. Ismertek hasonló személyiséggel valakit? Depressziós lenne vagy beteg? Nem tudom hogyan segíthetnénk neki..
2019. dec. 28. 13:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
9 es: Ja, mert te aztán ismersz minket. 5 éve ismerem ezt az embert, s ott segítettem neki, ahol tudtam, elvittem 1x infúziós kezelésre, amikor becsípődött a gerince..mondtam neki maradjon pihenni, feküdjön be, de nem hajlandó... Rehabilitálni kéne, de azt sem akar. Eü-s vagyok, tudnék segíteni, de nem akar jönni. Jó lenne, ha nem ítélkeznél ismeretlenül, saját magad égeted be.
2019. dec. 28. 15:03
 12/14 anonim ***** válasza:
63%

Valószínűleg feladta, csendben szenved tovább. Habár nem tudom biztosra de az én apósom is ugyenez volt mint amit leírtál.

Őt anyósom kikészítette. Apósom nem látta értelmét már hogy beszéljen anyóssal. Igaz abba beletartozik az is hogy anyós teljesen kisemmizte. Minden örökségét eladatott majd a pénz eltűnt, semmit nem tud belőle anyós felmutatni. Minden hónapban minden ft-ot oda kellett adnia. Nem is tudott volna miből elmenni de szerintem már a végén belefáradt és nem is akart. Egyetlen egyszer láttam nevetni 4 év alatt amikor megszólalt a Paff a bűvös sárkány én meg megszólaltam hogy anyósom leesett a bicikliről.

Végül öngyilkos lett tavaly :(

2019. dec. 28. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
71%

Az 55%-ossal ne törödj, egy megkeseredett ember, aki szerint minden nö a férfiakat kizsákmányolja, akik csapdába esve nem tudnak semmit tenni ez ellen.

Rengeteg kérdésre ír ilyen és hasonló válaszokat, amit a legtöbb esetben nem igazán vannak a kérdéssel kapcsoaltban - ahogy itt sem.

2019. dec. 28. 15:53
 14/14 anonim ***** válasza:
24%
Csak azon tudsz segíteni aki hagyja. Ha annyira rossz lenne lépne valamit. Anyós meg gondolom beleunt hogy viszonylag fiatalon egy besavanyodott embert nézegessen. Csak ő tud az életén valtoztatni. Ha nem akar akkor nem, erre mondják hogy joga van szenvedni. Nem jó az biztos. Lelkileg manipulal mindenkit hogy meg fog halni stb..ez nem normalis. Szerintem egyebként régen se érdekelte semmi, ti sem, max néha eltűrt titeket. Van ilyen akinek nem valóak a tarsas kapcsolatok. Gondolom tarsadalmi nyomasra megis lett család..amire raunt..ennyi. a haverokkal érdekel elvan. Azt nem ertem miert nem valnak el, attól mrg maradhat a kis emeletén. Sajnalom anyósod.
2019. dec. 28. 16:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!